VIDEO. Alex Chipciu, PRIMUL GOL pentru Anderlecht! VEZI reuşita

Gabriel Esanu   
in STIRI INTERNATIONALE
08/08/2016, 00:05
VIDEO. Alex Chipciu, PRIMUL GOL pentru Anderlecht! VEZI reuşita

Alex Chipciu a marcat primul său gol pentru Anderlecht în partida pe care echipa sa o dispută pe propriul teren, contra celor de la Kortijk, în etapa a doua a campionatului din Belgia.

Chipciu a reuşit să marcheze golul prin care Anderlecht s-a distanţat la 3-1, cu o finalizare simplă, din apropierea porţii. În minutul 80, Anderlecht conduce cu scorul de 5-1. Au mai marcat Hanni, Teodorczyk, Defour şi Sylla, respectiv Kage, din lovitură de pedeapsă.

Anderlecht l-a luat pe Alex Chipciu în această vară, de la Steaua, pentru trei milioane de euro. S-a impus şi în prima etapă, pe terenul celor de la Mouscron, scor 2-1.

Ştirea MOMENTULUI

FCSB a transferat de urgență doi jucători! Unul a scris istorie la Rapid, al doilea vine în locul lui Latovlevici.

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×