Video. Ana Bogdan, în turul 2 la Monterrey după un meci dramatic în care a salvat minge de meci

Gabriel Esanu   
in Sporturi
03/04/2018, 00:12
Video. Ana Bogdan, în turul 2 la Monterrey după un meci dramatic în care a salvat minge de meci

Locul 296 WTA, Rodriguez a surprins-o pe Ana cu un joc agresiv şi foarte exact. Favorita gazdelor s-a impus la patru în primul set, după ce a făcut break la ultimul game. Alte patru break-uri fuseseră împărţite în primele tot atâtea game-uri în start.

Tot Rodriguez a fost cea care a controlat jocul şi în startul setului secund şi a condus cu 4-2. Din acel moment, Ana Bogdan a început să lovească foarte precis şi variat, joc prin care şi-a scos adversara din ritm. A luat patru game-uri la rând pentru a-şi adjudeca setul doi.

 

Seria s-a extins şi în decisiv, unde românca a condus cu 2-0, apoi cu 3-1 şi 5-3. Rodriguez nu a cedat şi chiar a salvat două mingi de meci pentru a trimite setul în prelungiri. Mai mult, a reuşit să treacă în avantaj şi, la 6-5, a avut minge de meci. Bogdan a salvat şi a trimis meciul în tiebreak.

 

Acolo, tot mexicana a fost cea care a părut mai proaspătă. A condus cu 4-0, dar românca nu a acceptat ideea înfrângerii. A întors din nou şi, de la 5-3 pentru mexicană, a câştigat patru mingi la rând şi şi-a asigurat calificarea în turul doi unde va înfrunta învingătoarea dintre Sorribes Tormo şi Martincova.

 

Închide ×