Video. Ana Bogdan, victorie facilă şi calificare în semifinale la Bogota! Joacă azi pentru ultimul act

Gabriel Esanu    Ionut Neamţu   
în Sporturi
14/04/2018, 09:09
Video. Ana Bogdan, victorie facilă şi calificare în semifinale la Bogota! Joacă azi pentru ultimul act

Ana Bogdan îşi continuă forma excelentă şi, după ce săptămâna trecută a jucat semifinale la Monterrey, învinsă de Muguruza, are astăzi o nouă şansă de a ajunge în ultimul act al unui turneu WTA International. De această dată în Columbia, la Bogota, după ce a bifat două victorii vineri.

La doar câteva ore după ce terminase victorioasă în decisivul cu Anna Blinkova, din Rusia, Ana Bogdan a intrat pe teren pentru a o înfrunta pe Daniela Seguel, locul 191 WTA, cea care tocmai produsese marea surpriză, a eliminat-o pe Tatjana Maria, favorita numărul unu a întrecerii.

Ana Bogdan ar putea urca până pe locul 53 WTA!

Partida nu a avut istoric şi a fost câştigată de Ana Bogdan în minimum de seturi, ambele la unu. Astăzi, de la ora 18:30, românca o va înfrunta pe Anna Karolina Schmiedlova pentru accederea în finala turneului WA International de la Bogota.

În urma calificării în semifinale, Ana Bogdan îşi mai asigură o urcare importantă în clasamentul WTA. Va începe săptămâna viitoare nu mai jos de locul 66, cea mai bună clasare a carierei pentru sportiva născută la Sinaia. Dacă se va impune în Columbia poate ajunge pe locul 53!

Închide ×