Sport

Video. Andy Murray, apariţie surprinzătoare în camera de hotel! Scoţianul a reluat antrenamentele

Andy Murray de distrează de minune cât timp îşi pregăteşte revenirea în circuitul profesionist de tenis. Scoţianul a fost surprins în pat alături de o cântăreaţă celebră.
28.03.2018 | 15:18
Video Andy Murray aparitie surprinzatoare in camera de hotel Scotianul a reluat antrenamentele

Aproape patru luni au trecut de la intervenţia chirurgicală suferită la şold de Andy Murray, care pare din ce în ce mai pregătit să se reîntoarcă pe terenurile de tenis. Câştigător a trei titluri de Mare Şlem, scoţianul a fost surprins pe micile ecrane în teaser-ul emisiunii “Sport Relief” şi, fără nicun dubiu, jucătorul Marii Britanii a petrecut o mare parte din timpul său de recuperare ascultând melodiile de la Spice Girls pentru că a relatat cu mare precizie fiecare cuvânt din cântecul “Wannabe” fiind surprins în pat alături de Geri Halliwell, fostă artistă în trupa atât de cunoscută.

Pentru fanii săi, apariţia neaşteptată a lui Andy a fost extrem de apreciată pe reţelele de socializare întrucât scoţianul a stat departe de social media în timpul recuperării sale, însă şi el a părut mulţumit, chiar dacă a fost trezit din somn, iar cei de la montaj au fost nevoiţi să introducă în material câteva “beep-uri”.

Andy Murray, înapoi la antrenamente

Andy Murray s-a întors la antrenament la academia lui Patrick Mouratoglou din Franţa, la aproape trei luni de când a suferit o intervenţie chirurgicală la şold. Britanicul nu a mai evoluat în competiţii de la Wimbledon, de anul trecut, acolo unde a fost eliminat în sferturi de Sam Querrey. Murray speră să revină tot pe iarbă, la începutul lunii iunie.

 

 

 

Tags: