VIDEO. Argentina, OUT de la Olimpiadă. Trimisă acasă de Honduras! Germania, 10-0 cu Insulele Fiji!

Claudiu Melinte   
in Stirea zilei
12/08/2016, 00:00
VIDEO. Argentina, OUT de la Olimpiadă. Trimisă acasă de Honduras! Germania, 10-0 cu Insulele Fiji!

Naţionalele Argentinei de fotbal au o evoluţie modestă în ultima perioadă. După ce echipa mare a pierdut finala Copei America în urmă cu aproape două luni, acum a venit momentul ca gruparea Under 23 să fie eliminată încă din faza grupelor de la Jocurile Olimpice!

Argentinei îi trebuia o victorie cu Honduras ca să ajungă în sferturile competiţiei. Nu s-a întîmplat acest lucru, 1-1 fiind scorul final. Astfel Honduras şi Portugalia vor merge mai departe din grupa D.

Germania a realizat scorul zilei la Olimpiadă: 10 cu Insulele Fiji. Nils Petersen, atacantul lui Freiburg a marcat jumătate din golurile echipei sale!

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep în semifinale la WTA Cincinnati! S-au stabilit ora de start şi adversara!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×