VIDEO / Aşa răzbunare n-ai mai văzut! Povestea moldovencei furioase care l-a pus la pămînt pe un poliţist, cu limuzina!

Fost consilier judeţean în Piatra Neamţ, Nadina Simion a provocat un adevărat circ în trafic şi a lovit un agent de poliţie cu o limuzină care sfidează ţăranii din comuna Savesti. Asta...
15.01.2014 | 08:48
VIDEO   Asa razbunare nai mai vazut Povestea moldovencei furioase care la pus la pamint pe un politist cu limuzina

Fost consilier judeţean în Piatra Neamţ, Nadina Simion a provocat un adevărat circ în trafic şi a lovit un agent de poliţie cu o limuzină care sfidează ţăranii din comuna Savesti. Asta după ce a fost oprită pentru că ar fi avut carnetul suspendat.
Chiar dacă până acum nu a avut realizări pe plan politic care să-I sporească notorietatea, karma Nadinei Simion, fostă membră PPDD şi ex consilier judeţean, şi-a calculat apariţia într-o zi, culmea, în care Marte probabil era în retrograd, iar starea de iritabilitate a moldovencei la cote ridicate.

Aflată la volanul unei maşini de lux pe care ţăranii din Savesti, unde locuieşte moldoveancă cu ştaif, nici măcar nu-i pot pronunţa numele corect, a fost protagonistă unui incident în trafic, din categoria comico- tragic.

Oprită de poliţie după ce un echipaj a semnalat că aceasta avea permisul suspendat, moldoveanca dichisita s-a înfuriat la culme şi a inceputu un tărăboi cu oamenii legii, cărora le-a reproşat încontinuu că are o dovadă la mână care să-I incoluiasca carnetul, dar şi faptul că unul dintre ei ar fi folosit pistolul pentru a o opri.

Astfel, dulcele grai moldovenesca€¦ numai dulce nu a fost.
“€œFaci fente d-astea cu maşinile, nu? Nicio problemă! Filmează! (ţipă la un bărbat care o urma din spate cu un alt autoturism). Dar verificaţi, domnule! Figurez că n-am permis,  calculatoarele voastre nu au dat că am prelungire. Ieşi tu cu pistolul, smechere, şi tu”, începe să se dezlănţuie fosta consilieră.

Face o pauză şi mută discuţia către un bărbat care filmă tot scandalul şi alături de care caută o soluţie ca să scape de maşină. Pentru că nu ajung la o soluţie comună, în mintea ei se coace alt plan. Diabolic! Îl loveşte cu botul maşinii pe agentul care o verifică.

61451173

“Ce faceţi doamnă, mă călcaţi?”, ţipă poliţistul. Ea îi răspunde: Dar tu cum sări cu pistolul la mine, băi cretinule?”
“€œVa rog să va păstraţi calmul!”, caută s-o împace agentul
Nici vorba! Moldoveancă îi dă claxoane agentului în timp ce vorbeşte la telefon. Nu durează mult şi Nadina Simion apasă pe pedală, porneşte maşina şi loveşte agentul cu maşina pentru a doua oară, dup ace acesta s-a mutat în spatele autoturismului.

“Fii atent, a călcat om! Ce stouri!”, se amuză însoţitorul ei.
Din nou moldoveancă furioasă şi însoţitorul pun la cale să abandoneze maşină.

Ceea ce se şi întâmplă. Doar că alţi doi agenţi o imobilizează, iar ea strigă că agenţii să-şi ia mâinile de pe ea, susţinând sus şi tare că a fost ameninţată cu pistolul.
I s-a întocmit dosar penal

Între timp la faţa locului soseşte o Ambulanţă pentru a-I corda primul ajutor agentului lovit de şoferiţă furioasă.

Nadina Simion a fost condusă în cele din urmă la Serviciul Poliţiei Rutiere, unde i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice cu permisul suspendat, dar şi pentru ultraj. Dosarul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecatoria Piatra Neamţ.

Numele moldovencei a mai fost pomenit de curând de presa locala dupa ce unul dintre partenerii acesteia, omul de afaceri Marius Craciun, a fost trimis in judecată pentru evaziune.

sursa: cancan.ro