Pariuri sportive

VIDEO / ŞOC în Spania! Real Madrid şi Barcelona, ÎNVINSE în prima etapă din 2015!

După ce Real Madrid a pierdut în faţa Valenciei, Barcelona a avut şi ea aceeaşi soarta la San Sebastian. Real Sociedat a cîştigat cu 1-0 în faţa catalanilor după ce Alba a înscris în...
05.01.2015 | 00:05
VIDEO  SOC in Spania Real Madrid si Barcelona INVINSE in prima etapa din 2015

După ce Real Madrid a pierdut în faţa Valenciei, Barcelona a avut şi ea aceeaşi soarta la San Sebastian. Real Sociedat a cîştigat cu 1-0 în faţa catalanilor după ce Alba a înscris în proprie poartă în minutul doi al partidei. Messi a început pe bancă partida, însă Luis Enrique a fost nevoit să-l introducă la pauză. Argentinianul n-a fost antidotul Barcelonei, iar scorul a rămas la fel pînă la final. Vezi video de la Valencia – Real 2-1 şi Real Sociedad – Barcelona 1-0 mai jos!

classs

 

Rezultatele de duminică:

duminica

Real Sociedad – Barcelona 1-0 (Alba 2 aut.)

Loading the player…

fara

Valencia a pus capăt seriei de 22 de victorii consecutive ale lui Real Madrid. ”Liliecii” au învins galacticii cu scorul de 2-1 în primul meci al celor două formaţii din 2015! Real Madrid nu mai pierduse de la meciul cu Atletico Madrid, disputat pe 13 septembrie 2014.

Valencia – Real Madrid 2-1 (Pepe 42 aut., Otamendi 65 / Ronaldo 14)

Loading the player…
Loading the player…
Loading the player…

Echipele de start la Valencia – Real Madrid:

Capture

Getafe – Rayo Vallecano 1-2 (Vazquez 3 / Jozabed 39, Baena 64)

http://youtu.be/9uFn_KpjdDM

http://youtu.be/pQoNeTkYYnw

http://youtu.be/TYD6pPKFMwQ

UPDATE / La ora 13:00 începe duelul dintre Getafe şi Rayo Vallecano, ultimul meci din Spania pentru antrenorul român Cosmin Contra.

ECHIPELE DE START

UPDATE / Prima zi din 2015 cu meciuri din Primera Division a oferit două surprize: egalul lui Villarreal la Elche şi înfrîngerea celor de la Malaga acasă cu Almeria. Duminică intră în joc atît Real Madrid, cît şi Barcelona.

MECIURILE DE DUMINICĂ

of

REZULTATELE DE SÎMBĂTĂ ÎN PRIMERA DIVISION

Atletico – Levante 3-1 GOLURILE PARTIDEI

Sevilla – Celta Vigo 1-0 GOLURILE PARTIDEI

Elche – Villarreal 2-2 GOLURILE PARTIDEI

Deportivo la Coruna – Athletic Bilbao 1-0 GOLURILE PARTIDEI

Malaga – Almeria 1-2 GOLURILE PARTIDEI

CLASAMENTUL

UPDATE / Sevilla a cîştigat duelul cu Celta Vigo, scor 1-0, printr-un gol reuşit de Pareja în minutul 32 al partidei. Celta Vigo a jucat în 10 oameni din minutul 21, cînd Planas a fost eliminat.

În urma acestei victorii gazdele au urcat în clasament, fiind pe locul 4, cu două puncte peste Valencia, dar cu un meci în plus disputat.

GOLUL PARTIDEI

http://youtu.be/ImCC-_BWPxc

*******************************************************************************************

Atletico Madrid s-a impus cu 3-1 în primul meci din 2015. Gruparea antrenată de Diego Simeone a învins-o pe Levante, scor 3-1, în meciul din cadrul etapei cu numărul 17 din Primera Division.

Goluri campioanei au fost marcate de Griezmann (18, 47) şi de Diego Godin (82). El Zhar a înscris unicul gol al celor de la Levante în minutul 62. În urma acestui succes, Atletico Madrid a egalat-o la puncte pe Barcelona şi a ajuns la doar un punct de Real Madrid, însă cele două rivale au cîte unul, respectiv, două meciuri mai puţin disputate.

Fernando Torres a privit meciul din tribune, iar la începutul partidei a fost aplaudat de tot stadionul şi a dat autografe fanilor.

GOLURILE PARTIDEI

http://youtu.be/k4dg5wPIoAU

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!