Video. Şase, vine Vika! Azarenka s-a calificat în semifinale la Miami şi va urca minimum 94 de locuri!

Gabriel Esanu   
in Sporturi
28/03/2018, 10:14
Video. Şase, vine Vika! Azarenka s-a calificat în semifinale la Miami şi va urca minimum 94 de locuri!

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Azarenka, deţinătoare a trei titluri la Miami, a luat-o tare pe Pliskova încă din start şi a avut 5-2 în primul set. Jucătoarea din Cehia a dat imediat răspunsul şi a reuşit să egaleze la cinci. Cu un psihic puternic, Vika a oprit căderea şi şi-a adjudecat în cele din urmă setul la cinci.

Setul doi a început surprinzător, mai ales dacă ţinem cont că se înfruntau două jucătoare foarte bune la serviciu. Au fost cinci break-uri consecutive, dintre care trei făcute de Azarenka. Tot ea a reuşit şi un ultim break, pe final, pentru a închide setul doi la trei.

 

Azarenka a pierdut un singur set în competiţie până în faza semifinalelor, acolo unde va înfrunta o altă jucătoare în mare formă, pe Sloane Stephens. Americanca a cedat tot un singur set, în faţa Monicăi Niculescu.

Indiferent de rezultatul semifinalei, Victoria Azarenka are asigurată revenirea în top 100 WTA! Va urca minimum 94 de poziţii, de pe 186 până pe 92 WTA. Ascensiunea ar putea fi chiar mai mare dacă va juca finala la Miami. Astfel, jucătoarea din Belarus se anunţă o rivală importantă a Simonei Halep în lupta pentru trofee şi locul unu WTA în acest sezon.

Închide ×