News

Video. Un bărbat s-a înecat în piscină, sub privile oamenilor. Ultimele clipe de viață ale bărbatului, filmate cu telefonul

Un bărbat s-a înecat într-o piscină din Târgu Jiu, iar momentul a fost filmat cu telefonul de oamenii de pe margine. Omul a stat trei minute sub apă și a fost scos prea târziu.
25.06.2022 | 15:30
Video Un barbat sa inecat in piscina sub privile oamenilor Ultimele clipe de viata ale barbatului filmate cu telefonul
Un bărbat a murit înecat într-o piscină din Târgu Jiu. Foto: Pandurul.ro
ADVERTISEMENT

Se pare că bărbatului i s-a făcut rău în bazin și, timp de trei minute, nici salvamarii nici ceilați clienți nu au sărit în ajutorul său, deși se aflau la câțiva metri. Când au realizat că omul se îneca a fost prea târziu pentru a mai fi salvat, potrivit Observatornews.ro.

Un bărbat s-a înecat în Târgu Jiu, la piscină

Femeia care a filmat imaginile, care au un puternic impact emoțional, nu a realizat că bărbatul se îneca, fiind concentrată pe imaginea de ansamblu din piscină. În imagini se vede cum bărbatul înoată cu dificultate spre marginea bazinului, unde apa nu depășea un metru și jumătate.

ADVERTISEMENT

Bărbatul se scufundă brusc sub apă, fără să strige după ajutor sau să se zbată. Și mai șocant, timp de două minute oamenii au înotat pe lângă bărbatul care își trăia ultimele clipe de viață.

”Ai grijă, ai grijă! Dar ce face, că e cam de mult acolo?”, s-a întrebat un om, la moment dat. Cu toate acestea, restul oamenilor din piscină își văd liniștiți de viață. Primul apel de ajutor vine la trei minute după ce bărbatul s-a înecat. ”Un băiat, uită-te şi tu, e cam de mult aici! Uite-l jos!”, se aude pe filmare. Filmarea poate fi accesată AICI.

ADVERTISEMENT

Trupul bărbatul a fost scos din bazin, în cele din urmă, de către un client, iar oamenii au strigat după salvamar. Salvamar care, deși este plătit pentru a salva vieți, nu observase până în acel moment situația.

”Cheamă salvamarii! Hei, ajutor! Hei! Să vină cineva aici! Veniţi încoace cineva, unde e salvamarul, hei!”, se aude cum strigă oamenii, speriați după ce au realizat că omul se îneca sub privirile lor.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă un salvamar intră în alertă și începe manevrele de resuscitare, după care la fața locului a ajuns și o ambulanță. Din păcate, personalul medical nu a mai putut face nimic pentru bărbatul înecat.

Trupul omului din Bălești, Gorj, a ajuns la Institutul de Medicină Legală pentru necropsie, iar Poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă în acest caz tragic.

ADVERTISEMENT

Incidentul vine la doar câteva zile după ce un pescar din Călărași s-a înecat într-un iaz pisciol, spre amuzamentul celor care filmau.

ADVERTISEMENT