ADVERTISEMENT
Cele mai citite

VIDEO / Barcelona îl vrea pe noul Messi. Are 8 ani şi dă goluri exact ca starul argentinian! Real încearcă să-l fure

Aflată tot timpul în căutare de tinere talente, Barcelona este foarte aproape să transfere unul dintre cei mai talentaţi puşti, pe care îl va creşte la fel cum a procedat cu Messi. Este vorba...
Autor: George Nistor | 29.11.2013 | 17:42
VIDEO / Barcelona îl vrea pe noul Messi. Are 8 ani şi dă goluri exact ca starul argentinian! Real încearcă să-l fure

Aflată tot timpul în căutare de tinere talente, Barcelona este foarte aproape să transfere unul dintre cei mai talentaţi puşti, pe care îl va creşte la fel cum a procedat cu Messi. Este vorba despre Claudio Nancufil, un puşti argentinian de 8 ani, care face furori pe internet şi în competiţiile în care evoluează. Oficialii catalani au făcut deja o ofertă părinţilor acestuia şi va zbura la începutul lui 2014 în Spania, acolo unde va fi integrat şi şcolit la centrul de copii şi juniori al clubului blaugrana. Ziarele din Argentina l-au caracterizat pe Claudio ca fiind “baby Messi”, puştiul cu “tehnică letală şi driblinguri fatale”.

ADVERTISEMENT

Real Madrid şi Espanyol încearcă să-l “fure”

Singura problemă în semnarea unui acord cu părinţii copilului este dorinţa enormă a lui Real Madrid de a-l testa, clubul din capitală fiind dispus să ofere şi o sumă importantă acestora pentru ca micuţul să rămînă în curtea lor. În aceeaşi situaţie se află şi Espanyol, care promite că îl va promova pe Claudio la o grupă superioară acestuia, la care joacă juniori mai mari, asigurîndu-i o “explozie” mai rapidă.

ADVERTISEMENT

Barca, favorită să-l reţină

Modalitatea de creştere reuşită a lui Messi, dar şi perioada de 4-5 ani în care clubul este dispus să aştepte dezvoltarea calităţilor acestuia, o face pe Barca să fie favorită în a-l aduce la centrul La Masia, scrie Gazzetta dello Sport. Totodată, clubul îi va oferi băieţelului un set de terapii necesare de dezvoltare normală a copilului. Dacă cele două părţi se vor înţelege, la începutul lunii martie familia Nancufil se va muta în Spania. Şi micuţul talentat este de acord să îmbrace tricoul în dungi, directorul secţiei de juniorat, Guillermo Amor a avut deja cîteva discuţii telefonice în acest sens cu puştiul argentinian.

http://youtu.be/JFY7HQpFlsk

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!