VIDEO. Barcelona cîştigă primul TROFEU! Messi, SHOW în victoria cu Sevilla din Supercupă

UPDATE, 18 august / Barcelona a cîştigat primul trofeu al sezonului. Catalanii s-au impus în manşa retur cu scorul de 3-0 împotriva Sevillei. Echipa lui Luis Enrique a tranşat confruntarea cu 5-0, scor general după cele două manşe.

Golurile au fost marcate de Arda Turan (2) şi Leo Messi. Antrenorul catalanilor, Luis Enrique a surprins la conferinţa de presă: "Nu pot înţelege de ce se joacă această Supercupă în aceste condiţii, pentru mine nu are nici un sens. Am avut foarte puţine zile să ne pregătim pentru meci, dar anul trecut a fost şi mai rău, pentru că aveam de pregătit şi Supercupa Europei", a spus tehnicianul "extratereştrilor", conform sport.es.

VEZI AICI REZUMATUL FINALEI 

Echipele de start:

cej


FC Barcelona a luat o opţiune importantă pentru cîştigarea Supercupei după victoria de la Sevilla, scor 2-o, în primul meci al noului sezon pentru catalani. Iată echipele de start.

Capture

Golurile au fost marcate în repriza a doua, de Luis Suarez, minutul 54, după o fază spectaculoasă iniţiată de nou venitul Denis Suarez şi continuată pe măsură de Arda Turan, şi Munir, minutul 81, care a fructificat o pasă sclipitoare a lui Messi.

VEZI AICI GOLURILE MARCATE DE BARCELONA ÎN POARTA SEVILLEI

Returul de pe Camp Nou este programat la o oră inedită, joi 18 august, ora 00:00 a României, după ce UEFA le-a cerut spaniolilor să nu joace pînă nu se termină partidele programate miercuri în Liga Campionilor.