News

Video. Bătaie ca-n filme cu 250 de oameni, la un ștrand din Germania. Totul a pornit de la un copil

Peste 250 de oameni s-au luat la bătaie la un ștrand din Berlin. Cauza? Un copil care a stropit o femeie cu apă. A rezultat o bătaie ca în filme, cu peste 250 de oameni care au fost calmați cu greu de Poliție.
28.06.2022 | 13:34
Video Bataie can filme cu 250 de oameni la un strand din Germania Totul a pornit de la un copil
Bătaie la ștrand, cu peste 250 de oameni. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Potrivit Berliner Zeitung, violențele au escaladat în ștrandul public din Berlin, astfel că sute de oameni s-au bătut cu forțele de ordine.

Bătaie ca în filme într-un ștrand din Germania

Poliția din Berlin a anunțat că 250 de oameni s-au luat la bătaie în Columbiabad, din Neukolln. Totul a început de la o ”bătaie” cu pistoale cu apă, lângă toboganul ștrandului. Conform martorilor, o tânără de 21 de ani a fost stropită cu pistoalele cu apă de mai mulți copii, după care a rezultat o ceartă.

ADVERTISEMENT

Ținea un pistol cu ​​apă direct în fața tinerei de 21 de ani și a apăsat pe trăgaci. Apoi ea l-ar fi scuipat și el a lovit-o în față cu jucăria”, au declarat oficiali ai Poliției pentru sursa citată.

Un bărbat în vârstă de 40 de ani a lovit-o pe femeie, care s-a ales cu nasul rupt. Agresorul a fugit de la locul faptei, însă răul era deja făcut: în diverse locuri au izbucnit bătăi, probabil între grupuri de prieteni care s-au lăsat atrași în haosul de la ștrand.

ADVERTISEMENT

”Din motive care nu au fost încă lămurite, în același timp au izbucnit brusc lupte, în timpul cărora forțele de poliție dislocate și personalul de securitate au fost hărțuite de aproape 250 de oameni”, a mai completat un polițist.

Speriați de modul în care a escaladat incidentul, autoritățile au decis să închidă ștrandul, însă oamenii au refuzat să plece acasă. Așadar, bătaia a continuat și după ce au ajuns forțele de ordine.

ADVERTISEMENT

Investigațiile sunt în desfășurare și zeci de oameni vor trebui să dea socoteală pentru vătămare corporală periculoasă și încălcarea ordinii și liniștii publice.

Astfel de incidente par comune în Germania, potrivit presei locale. În urmă cu câteva zile, polițiștii au fost chemați la o piscină de vară a insulei Steglitz, pentru a opri un ”eveniment” similar, care a fost calmat mult mai ușor de forțele de ordine.

ADVERTISEMENT