ADVERTISEMENT
Carousel hot news

VIDEO / Oltenii ştiu să se bată! K1 la Tg Mureş!

Finalul jocului de la Tg Mureş, dintre ASA şi CS U Craiova, scor 1-1, a fost unul extrem de tensionat! După ce atît ASA, cît şi CS U au avut cîte un gol anulat, la scorul de 0-0, gazdele pentru...
Autor: Vlad Roşca | 29.09.2013 | 13:14
VIDEO / Oltenii ştiu să se bată! K1 la Tg Mureş!

Finalul jocului de la Tg Mureş, dintre ASA şi CS U Craiova, scor 1-1, a fost unul extrem de tensionat! După ce atît ASA, cît şi CS U au avut cîte un gol anulat, la scorul de 0-0, gazdele pentru un presupus fault în atac, iar CS U pentru un off-side inexistent, mureşenii au egalat dintr-un penalty la fel de controversat, dictat de Istvan Kovacs în minutul 90+3, fază care l-a scos din minţi pe fundaşul oaspeţilor, Silviu Izvoranu! Acesta a luat “roşu” direct după golul marcat de Bumba, pentru proteste prelungite şi presupuse injurii, după care arbitrul Kovacs  a fluierat finalul jocului. Jucătorii celor două echipe, împreună cu cei de pe băncile tehnice au creat un meleu în drum spre vestiare, în care s-au împărţit pumni şi injurii de ambele părţi!

ADVERTISEMENT

Pe lîngă cele 3 eliminări dictate în timpul meciului, pentru Szilagy, pentru că şi-a călcat un adversar, respectiv Dragalina şi Izvoranu, Kovacs a mai arătat două cartonaşe roşii după fluierul final, lui Pleşan şi Cioinac, pentru pumnii împărţiţi!

Vezi video cu bătaia de la finalul jocului:

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!