News

Video. Bătaie cu pumni și picioare în centrul orașului Suceava. Doar intervenția poliției a calmat spiritele

Reprezentanții Poliției Municipiului Suceava au intervenit marți în centrul orașului, pentru a calma două grupuri de romi care s-au luat la bătaie.
06.09.2022 | 19:13
Video Bataie cu pumni si picioare in centrul orasului Suceava Doar interventia politiei a calmat spiritele
Bătaie pe șosea, în centrul orașului Suceava. Foto: captură YouTube
ADVERTISEMENT

Jurnaliștii suceveni au aflat că la acest scandal din centrul orașului Suceava s-a ajuns pe fondul unor neînțelegeri generate de o relație între doi tineri din cele două familii.

Video cu bătaia din centrul municipiului Suceava

În jurul orei 13:30, la puțin timp după ce famiilile s-au reperat, a urmat un schimb scurt de replici, după care a început bătaia. Schimbul de lovituri nu a durat mai mult de câteva minute, având în vedere că la fața locului a apărut un echipaj de poliție.

ADVERTISEMENT

Ulterior, a mai fost solicitat un echipaj de sprijin, iar spiritele au fost calmate. În cele din urmă, la sediul Poliției Municipiului Suceava au fost conduse patru persoane.

Două dintre ele prezentând leziuni ușoare în urma agresiunii, astfel că au refuzat transportul la spital. Totodată, a fost deschis dosar penal pentru lovire sau alte violenţe.

ADVERTISEMENT

După completarea probatoriului, cercetările vor fi extinse și cu privire la săvârșirea infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice. Oamenii legii au mai transmis că în prim-planul acestui scandal au fost o familie din comuna Pătrăuți și o familie din Suceava.

Un scandalagiu și-a aruncat briceagul în iarbă

Așa cum se poate vedea în imaginile înregistrate în sensul giratoriu din fața magazinului Orange, unul dintre cei loviți a căzut jos. Agresorii nu au avut milă și i-au mai aplicat câteva lovituri de picior în abdomen.

ADVERTISEMENT

Inițial, scandalul a început între cinci persoane, trei bărbați și două femei. Ulterior, au mai fost implicate încă cinci persoane. Martorii au spus că bărbații s-au lovit și s-au amenințat, în timp ce femeile au înjurat și au țipat.

Un echipaj de poliție care se afla în zonă a intervenit la mai puțin de două minute de la izbucnirea conflictului, în scurt timp intervenind și un al doilea echipaj de poliție. La mijloc este vorba de un scandal între două familii, plecat de la relația a doi tineri.

ADVERTISEMENT

Conform monitorulsv.ro, au existat acuzații cu privire la unul dintre scandalagii care avea un briceag asupra lui. Ulterior, oamenii legii au găsit un briceag aruncat în iarbă.

ADVERTISEMENT