News

Video. Bătaie în parc, între trei adolescente. Mărul discordiei, un băiat de care acestea erau îndrăgostite

Trei adolescente sunt căutate de Poliție după ce tinerele s-au bătut în parc din cauza unui băiat de care acestea erau îndrăgostite. Poliția a deschis un dosar penal în acest caz.
12.07.2022 | 17:44
Video Bataie in parc intre trei adolescente Marul discordiei un baiat de care acestea erau indragostite
Două tinere sunt căutate de polițiști, după ce s-au bătut în parc. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Imaginile au fost publicate pe Facebook de mai mulți băieți care au încurajat bătaia, amuzându-se teribil de scenele iscate.

Bătaie ca îin filme, în Teleorman

Unul dintre băieți, cel care a filmat bătaia și a postat-o pe Facebook, părea mai preocupat să nu-și scape telefonul, decât să oprească scandalul.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii au deschis dosar penal după ce au vizionat imaginile postate pe Facebook, conform News.ro. Adolescentele s-au luat la bătaie într-un parc din localitatea Orbeasca, în seara zilei de 10 iulie, în jurul orei 22:00.

Fetele s-au lovit cu pumnii și picioarele și s-au târât pe asfalt, totul pentru iubirea unui băiat la care toate țineau. Două dintre fete, pe fondul geloziei, s-au luat la ceartă, ceartă care a degenerat într-o bătaie ca în filme, cu pumni și picioare. Scenele au fost filmate și postate pe rețelele de socializare, conform sursei citate.

ADVERTISEMENT

Imaginile au ajuns la polițiștii municipiului Alexandria , care s-au sesizat din oficiu și au început verificări, reușind să le identifice pe cele trei fete. Acestea au vârste cuprinse între 13 și 16 ani și sunt din localitatea Orbeasca și București.

Poliția județeanp Teleorman a precizat că se face cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”lovire sau alte violențe”. În acest sens va fi propusă soluția legală prin Parchetul competent.

ADVERTISEMENT

Incidentul din Teleorman vine la scurt timp după ce o altă bătaie a fost înregistrată în județ. În acel moment, o fată de 15 de ani a fost bătută de alte două fete, cu vârstele de 14, respectiv 18 ani.

”La data de 19 ianuarie a.c. în jurul orei 13:00 – 13:30 într-un parc din municipiul Roşiorii de Vede, o tânără de 15 ani a fost agresată fizic, prin lovire, de două persoane. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Roşiorii de Vede au identificat cele două agresoare cu vârste de 14, respectiv 18 ani, care au exercitat acte de violenţă asupra tinerei de 15 ani”, a transmis IPJ Teleorman, potrivit News.ro.

ADVERTISEMENT

În acel caz, bătăușa de 18 ani a fost reținută pentru 24 de ore, însă partea vătămată nu a depus plângere penală.

”Până la acest moment, partea vătămată nu a depus plângere penală prealabilă, deşi a fost informată de poliţiştii municipiului Roşiorii de Vede cu privire la termenul legal de 3 luni de depunerea plângerii prealabile”, au precizat în acel moment polițiștii.

ADVERTISEMENT
Tags: