News

Video. Bătaie într-o școală din Caraș-Severin. O elevă de 11 ani, lovită cu pumnii și picioarele de o colegă mai mare

O elevă de 11 ani a fost bătută de o colegă cu trei ani mai mare. Întâmplarea a avut loc la o școală dintr-o localitate din județul Caraș-Severin. Conflictul dintre cele două eleve a fost filmat de colegii de clasă.
23.11.2021 | 18:59
Video Bataie intro scoala din CarasSeverin O eleva de 11 ani lovita cu pumnii si picioarele de o colega mai mare
Video. Bătaie într-o şcoală din Caraş-Severin. O elevă de 11 ani, lovită cu pumii şi picioarele de o colegă mai mare. Sursa Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Incidentul a avut loc la o școală dintr-o localitate din județul Caraș-Severin, unde o elevă de 14 ani a lovit-o pe o alta de numai 11 ani. Conflictul dintre cele două fete a fost filmat de colegii de școală.

Elevele se băteau în timp ce colegii le filmau

O elevă în vârstă de 14 ani, care este în clasa a VIII-a, a început bătaia sub privirile celorlalţi copii. Ea şi-a lovit colega cu pumii şi picioarele.

ADVERTISEMENT

Elevii care au văzut ceea ce se întâmplă au început să filmeze bătaia, iar din imagini se vede cum copila este târâtă pe podeaua băii.

Se pare că bătaia dintre cele două eleve ar fi început de la un simplu schimb de replici.

Conducerea școlii au exmatriculat eleva de 14 ani

Conducerea instituției școlare a hotărât ca agresoarea de doar 14 ani să fie exmatriculată doar pentru trei zile.

ADVERTISEMENT

Părinții fetei de 11 ani nu au fost de acord cu sancţiunea aplicată adolescentei, considerând că o astfel de pedeapsă este mult prea blândă.

Conducerea școlii a vrut să mușamalizeze cazul

Mai mult, părinţii fetei lovite susţin că şcoala a încercat să muşamalizeze cazul. Conducerea le-ar fi cerut elevilor să șteargă imediat orice filmare cu bătaia dintre cele două fete, pentru a nu ajunge în posesia inspectoratului școlar.

ADVERTISEMENT

În prezent, atât inspectoratul şcolar, cât si poliţia fac anchete pentru a stabili cum au avut loc evenimentele.

Un caz asemănător la Timișoara

Un caz cu circumstanțe asemănătoare a avut loc în această vară la un liceu din municipiul Timișoara, unde o fată de doar 15 ani, care are și nevoi speciale a fost umilită de mai mulți elevi.

ADVERTISEMENT

Toată întâmplare a fost filmată de alți colegi, care au fost martori la toată scena, încă în loc să intervină au preferat să se amuze pe seama situației, devenind un caz grav de bullying.

Ca urmare, întreaga conducere a fost sancționată pentru incident, iar inspectoratul Școlar Timiș a hotărât ca directorul și a directoarea adjunctă să fie demiși.

ADVERTISEMENT
Tags: