VIDEO. Bayern Munchen, primul trofeu din mandatul lui Ancelotti. A învins-o pe Dortmund în Supercupă

Gabriel Esanu   
in STIRI INTERNATIONALE
15/08/2016, 00:27
VIDEO. Bayern Munchen, primul trofeu din mandatul lui Ancelotti. A învins-o pe Dortmund în Supercupă

Bayern Munchen a cîştigat partida contra rivalei Borussia Dortmund, în Supercupa Germaniei, scor 2-0, şi a obţinut astfel primul trofeu din mandatul lui Carlo Ancelotti.

Capture

Partida disputată la Dortmund, în faţa a peste 80.000 de spectatori, a fost decisă de golurile marcate în repriza a doua de Vidal, 58, şi Muller, 79. Cea de-a doua reuşită a venit chiar din pasa lui Hummels, fost căpitan al Borussiei, transferat în vară de Bayern, inamicul numărul unu pentru publicul de pe Signal Iduna.

VEZI AICI GOLURILE MARCATE DE BAYERN MUNCHEN ÎN SUPERCUPA GERMANIEI

Prima etapă a campionatului din Bundesliga va începe pe 26 august, cu partida dintre Bayern Munchen şi Werder Bremen. Borussia Dortmund debutează împotriva celor de la Mainz.

Ştirea MOMENTULUI

Bogdan Planic nu vrea să plece de la FCSB: “Mă concentrez 100% pe dubla cu Rapid Viena”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×