Pariuri sportive

VIDEO / Benzema şi Bale au scufundat “Submarinul galben” şi Real e pentru prima oară lider. Atletico a pierdut la Almeria

UPDATE, ora 00:58...
08.02.2014 | 23:12
VIDEO  Benzema si Bale au scufundat Submarinul galben si Real e pentru prima oara lider Atletico a pierdut la Almeria
ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 00:58

Surpriza de la Almeria

Toată lumea era convinsă că Atletico Madrid, după ce a devenit lider în runda precedentă, oprind seria de 59 de meciuri pe locul 1 a Barcelonei, nu va avea probleme pe terenul modestei Almeria. A fost o socoteală greşită, pentru că buturuga mare a răsturnat carul liderului de o rundă, cu un final de infarct.

Almeria a învins cu 2-0, pe fondul a două mari erori ale portarului Arranzubia înlocuitorul accidentatului Courtois. A contribut şi un arbitraj dezastruos, Fernandp Teixeira nedînd cîte un penalty de fiecare echipă în primele 45 de minute şi inventînd pur simplu pentru scorul de 2-0 o lovitură de pedeapsă în favoarea gazdslor, fază la care şi l-a eliminat pe Arranzubia, care îşi reparase uriaşa prostie fără a comite fault. Verza a fost eroul localnic, el înscriind ambele goluri, în minutele 80 şi 87, din penalty, în poarta lui Atletico fiind la penalty mijlocaşul Gabi. La gazde a jucat bine şi fostul CFR-ist clujean Dubarbier. Acest rezultat are mare impact asupra clasamentului, cel puîn pînă duminică seară, la meciul Barcelonei la Sevilla, pentru că, în premieră Real Madrid e lider în acest sezon, cu un gol mai mult peste Atletico.

ADVERTISEMENT

atletico

VVEZI VIDEO AICI

http://youtu.be/R4lZGUqj2BM

Real Madrid a început în această etapă seria celor trei partide fără motorul echipei, Cristiano Ronaldo, suspendat după eliminarea de la Bilbao. Cu toate acestea, elevii lui Carlo Ancelotti au reuşit să obţină o importantă victorie pe teren propriu, cu scorul de 4-2, în faţa celor de la Villarreal. Real a făcut un meci bun, excelînd francezul Karim Benzema, autor a unei duble, croatul Luka Modrici, adevăratul creier limpede de la mijloc şi puştiul Jese Rodriguez, care are ceva din stilul de joc al lui Cristiano Ronaldo.

Galezul Bale marcase şi în tur la Villarreal

Primul gol al meciului a venit repede, în minutul 7, autorul fiind cel mai controversat jucător al echipei, galezul Gareth Bale (foto), care la statutul său de cel mai scump transfer din istoria fotbalului, 101 milioane euro, ar fi trebuit de mult să fie al doilea om din echipă după Ronaldo. Dar galezul mai tot timpul a acuzat probleme medicale şi nu puţini sînt cei care cred că e vorba mai degrabă de labilitate psihică, fotbalistul nereuşind să facă presiunii de a juca la un club de asemenea anvergură. Cert este că şi în tur a înscris la Villarreal, ceea ce a fost atunci primul său gol în fotbalul spaniol. Al doilea gol a fost opera lui Benzema, din pasa lui Bale. Înainte de pauză Mario a redus din scor. În a doua parte Jese a făcut 3-1, dar lovitura liberă de la 25 de metri a mexicanului Giovanni Dos Santos l-a bătut pe Diego Lopez. Benzema a închis tabela şi Real aşteaptă pasul fals al lui Atletico.

ADVERTISEMENT

bale

13 goluri are Benzema în acest sezon

9 goluri are Bale, egalîndu-l pe Leo Messi

Două accidentări la Real pe acelaşi post, Fabio Coentrao şi Marcelo, Real e fără fundaş stînga

VEZI VIDEO AICI

http://youtu.be/I3f8mriOyxY