Fotbal international

VIDEO. Bicfalvi, de neoprit. Vezi ce a reuşit două etape consecutiv

Internaţionalul român Eric Bicfalvi trece printr-o excelentă perioadă de formă. Deşi joacă în linia de mijloc, Bicfalvi dovedeşte un deosebit apetit ofensiv şi golurile sale chiar au mare...
15.08.2017 | 00:34
VIDEO. Bicfalvi, de neoprit. Vezi ce a reuşit două etape consecutiv

Internaţionalul român Eric Bicfalvi trece printr-o excelentă perioadă de formă. Deşi joacă în linia de mijloc, Bicfalvi dovedeşte un deosebit apetit ofensiv şi golurile sale chiar au mare valoare, traducându-se în puncte pentru Ural Ekaterinburg. Luni, în ultimul meci al rundei cu numărul 6 din prima divizie a Rusiei, Eric Bicfalvi a apărut din nou la finalizare.

Ural este echipa de profil italian. În şase etape nu a cunoscut niciodată eşecul, dar şi câştigat a făcut-o doar în a doua etapă, la Moscova, pe terenul nou promovatei Dinamo. În rest, numai egaluri, dar egaluri cu goluri. Aşa a fost şi în epilogul etapei a şasea, la Tula, unde partida s-a terminat cu scorul de 2-2. A fost cel mai greu pentru Ural, pentru că gazdele păreau scăpate încă din prima repriză în câştigătoare, făcând repede 2-0.

Eric Bicfalvi marcase şi cu o etapă înainte

La 2-0 deşteptarea celor de la Ural a dat-o Eric Bicfalvi. Românul s-a aflat la locul potrivit în careul gazdelor şi a reluat dintr-o poziţie totuşi dificilă, cu om pe el şi aproape din cădere, imparabil în poartă. Apoi echipa sa, revigorată de acest gol, a reuşit să mai puncteze odată şi să îşi păstreze o invincibilitate pe care nici cei mai optimişti fani nu ar fi crezut-o posibilă.

VEZI GOLURILE 

Eric Bicfalvi a recidivat la numai o etapă după ce reuşise un gol vital în meciul cu Zenit Sankt Petersburg. Atunci golul său a adus-o pe Ural într-un neaşteptat avantaj, în prima repriză, dar Kokorin a egalat în a doua parte. Bicfalvi este unul dintre cei mai iubiţi jucători de către suporteri, care apreciază angajamentul totalal românului în folosul echipei lor.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri