VIDEO. Bicfalvi, primul gol pentru noua echipă! A obţinut un rezultat mare în Rusia

Gabriel Esanu   
in STIRI INTERNATIONALE
08/08/2016, 00:02
VIDEO. Bicfalvi, primul gol pentru noua echipă! A obţinut un rezultat mare în Rusia GALERIE FOTO

Eric Bicfalvi a reuşit să puncteze pentru Tom Tomsk la al doilea meci pentru noua sa echipă, pe terenul celor de la Lokomotiv Moscova. Partida s-a terminat la egalitate, scor 2-2, după ce gazdele au avut 2-0 la pauză.

Skuletic şi Samedov au marcat în prima repriză, minutele 13 şi 33, ambele reuşite după lovituri de pedeapsă. Bicfalvi a dat semnalul revenirii şi a redus din handicap în minutul 76, cu o super lovitură de cap. Pugin a egalat în minutul 85 şi a stabilit scorul final.

Tom Tomsk pierduse categoric în prima etapă, scor 0-3, pe terenul celor de la FC Krasnodar, partidă în care Bicfalvi şi-a făcut debutul la noua echipă.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali, sfat pentru Denis Alibec. “Vrei să revii? Nu mai fuma două pachete şi lasă calculatorul!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×