VIDEO / Blat FILMAT. Un portar albanez s-a dat de GOL

Claudiu Melinte   
în Pariuri sportive
26/01/2015, 12:06
VIDEO / Blat FILMAT. Un portar albanez s-a dat de GOL

Etapa cu numărul 19 din cadrul primei ligi de fotbal din Albania a consemnat un blat, vizibil pînă şi celor mai nepricepuţi microbişti. Partida Flamurtari Vlore – Teuta Durres 2-1 a ridicat suspiciuni foarte mari, mai ales în minutele de prelungire, atunci cînd scorul era 1-1. Portarul oaspeţilor s-a apărat mai prost decît o fac liceenii în curtea şcolii. Cei de la Flamurtari, în ciuda faptului că au cîştigat cele 3 puncte, au denunţat meciul ca fiind unul aranjat pentru mafia pariurilor.

”A fost o comedie ruşinoasă desfăşurată într-o ţară care practic nu are reguli în fotbal. Avem de-a face cu o ligă a cărei integritate este serios pusă sub semnul întrebării. Ne gîndim serios să ne retragem din campionat. Problema de aici este sistemul. Trebuie luat totul de la zero. Acum se va vedea implicarea federaţiei. Pariurile pe meciurile din această divizie trebuie interzise. Nu mai este altă cale de însănătoşire a fotbalului albanez”, a spus Sinan Idris, managerul lui Flamurtari, conform top-channel.tv.

Alfred Osmani, portarul care a realizat cîteva intervenţii de cascadorii rîsului în finalul meciului a intrat pe teren la pauză, în locul lui Bledian Rizvani. Goalkeeperul de rezervă s-a dat de gol prin intervenţiile sale hilare din minutele de prelungire.

http://youtu.be/aQFwpi8FDm4

Închide ×