VIDEO / BLESTEM! Arsene Wenger şi COMPLEXUL său cu “diavolii roşii”!

Marian Popovici   
în Pariuri sportive
23/11/2014, 10:20
VIDEO / BLESTEM! Arsene Wenger şi COMPLEXUL său cu “diavolii roşii”! GALERIE FOTO

Arsene Wenger are un complex împotriva echipei de pe Old Trafford, reuşind o singură victorie în ultimele 15 meciuri jucate împotriva “diavolilor roşii”.  Arsenal a pierdut şi meciul de ieri împotriva lui Manchester United cu 1-2 pe Emirates, chiar dacă “tunarii” au dominat meciul. 

Din anul 2009, Manchester United domină duelurile cu Arsenal, singura sclipire a “tunarilor” fiind pe 1 mai 2011, cînd echipa lui Wenger a învins cu 1-0 pe Emirates prin golul lui Ramsey. De atunci, Arsene Wenger nu a mai găsit cheia pentru o victorie împotriva lui Manchester United.

Seria “neagră” a lui Arsenal în faţa lui Manchester United:

ddjdjdjdjdj

Era dezastruoasă a lui David Moyes la Manchester United nu s-a văzut şi în meciurile cu Arsenal, reuşind să obţină 4 puncte din cele 6 puse în joc, iar”tunarii” nu au înscris  în dubla din sezonul trecut (0-1, 0-0).

Ultima victorie a lui Arsenal în faţa lui United datează din 1 mai 2011, cînd echipa lui Wenger a învins cu 1-0 pe Emirates prin golul lui Ramsey. De atunci, Arsene Wenger nu a mai găsit cheia pentru o victorie împotriva lui Manchester United.

Le-au dat 8 cu o echipă experimentală

Un episod halucinant a avut loc pe 28 august 2012 cînd Manchester United a învins Arsenal cu un halucinant 8-2. Mai mult, Sir Alex Ferguson a trimis în teren o echipă cu mulţi jucători fără experienţă.

11

 

Cu toate acestea, Manchester United a pulverizat-o pe Arsenal cu 8-2, prin golurile marcate de Welbeck (2), Young (3), Rooney, Nani şi Park. Vezi rezumatul: 

 

Închide ×