UPDATE / Veşti bune pentru Bourceanu! Accidentarea suferită ieri nu este gravă

Marian Popovici   
în STIRI INTERNATIONALE
09/07/2015, 13:11
UPDATE / Veşti bune pentru Bourceanu! Accidentarea suferită ieri nu este gravă GALERIE FOTO

UPDATE, 9 iulie, ora 13:10 / Veşti bune pentru Alexandru Bourceanu, care a suferit ieri o accidentare în timpul unui antrenament. Deşi iniţial se credea că este vorba de ceva grav, medicii turci au observat astăzi, în urma unui control, că nu este nimic grav. A fost vorba de o durere la adductori, dar nu vor fi probleme să revină pe gazon. 

Fostul mijlocaş al Stelei, Alexandru Bourceanu s-a întors în această vară la Trabzonspor. Românul a început pregătirile pentru noul sezon cu turcii, însă a suferit o accidentare gravă şi e suspect de ruptură de ligamente încrucişate, scriu turcii de la Fanatik. 

Bourceanu va face un RMN în zilel următoare pentru a vedea cît de gravă e accidentarea, iar dacă temerile se confirmă, mijlocaşul poate să absenteze de pe teren 6 luni: “S-a auzit o trosnitură, jucătorul a rămas întins pe gazon, iar accidentarea pare una gravă. Bourceanu se pregătea bine, avea planuri mari la Trabzon. Dorea să reintre în forma pe care toţi o ştiau, dar a venit acest ghinion.

Să sperăm că accidentarea nu e atît de gravă şi e mai mult o sperietură. Totul se va afla după examenul RMN, pentru că acum genunchiul îi este umflat!”, a declarat un oficial al echipei.

VEZI IMAGINI CU ACCIDENTAREA LUI BOURCEANU SUS ÎN GALERIE FOTO

Pe imagini se vede cum Alex Bourceanu este scos pe braţe de colegi la marginea terenului. Mijlocaşul mai are încă doi ani de contract cu Trabzonspor.

VEZI VIDEO:

 

 

Închide ×