Cele mai citite

VIDEO / Blestemul tricoului galben! Liderul din Turul Franţei, forţat să abandoneze după o CĂZĂTURĂ

Toată lumea aştepta o etapă a 6-a liniştită în Turul Franţei. Era o etapă pentru atacanţi, cu un ciot de căţărare în finalul ei şi mare favorit era Peter Saganîn finnish-ul de la Le...
Autor: Marian Popovici | 09.07.2015 | 20:08
VIDEO / Blestemul tricoului galben! Liderul din Turul Franţei, forţat să abandoneze după o CĂZĂTURĂ

Toată lumea aştepta o etapă a 6-a liniştită în Turul Franţei. Era o etapă pentru atacanţi, cu un ciot de căţărare în finalul ei şi mare favorit era Peter Saganîn finnish-ul de la Le Havre. Finalul de etapă a fost animat de un bodycheck aplicat de liderul cursei, Tony Martin unui rutier de la Sky. 

Gestul nesportiv l-a costat cel mai mult tot pe Tony Martin. Liderul cursei a căzut cel mai rău după ciocnire şi s-a ales cu o fractură de claviculă. Rutierul german a abandonat cursa din cauza accidentării şi noul lider va deveni Chris Froome.

Tricoul galben de lider pare un blestem în acest an. Fabien Cancellara a căzut în etapa a 3-a din postură de lider la general şi a fost forţat să abandoneze. Trei etape mai tîrziu, noul lider al cursei, a avut aceeaşi soartă. Chirs Froome e acum lider şi are cele mai mari şanse să cîştige cursa,

Etapa a 6-a, încheiată în Le Havre a fost cîştigată de Zdenek Stybar de la Etixx, care a atacat cu un kilometru pînă la final. Plutonul a fost păcălit de atacul rutierului de la Etixx şi a reacţionat prea tîrziu pentru a putea reacţiona.

VEZI VIDEO CU INCIDENTUL LUI TONY MARTIN:

Loading the player…

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!