VIDEO. Brazilia, SHOW şi calificare! Neymar, ECLIPSAT de tinerii săi colegi

Gabriel Esanu   
in STIRI INTERNATIONALE
12/08/2016, 00:00
VIDEO. Brazilia, SHOW şi calificare! Neymar, ECLIPSAT de tinerii săi colegi

Selecţionata olimpică a Braziliei, mare favorită la cîştigarea titlului la fotbal masculin, a oferit joi dimineaţă o primă reprezentaţie de forţă, după ce a dezamăgit în primele două partide, cu Africa de Sud şi Irak, încheiate ambele cu scorul de 0-0. Brazilia a cîştigat cu 4-0 în faţa Danemarcei şi a cîştigat, astfel, grupa A, chiar în faţa nordicilor.

Neymar a fost pe teren 90 de minute şi a avut o evoluţie foarte apreciată, dar nu şi-a trecut numele pe lista marcatorilor. Gabriel Barbosa a reuşit o dublă, minutele 26 şi 80, Gabriel Jesus, pe care Guardiola l-a convins să vină la Manchester City din iarnă, a marcat şi el, minutul 40, iar Luan a fructificat pasa lui Neymar, minutul 50.

VEZI GOLURILE AICI

În urma rezultatelor înregistrate joi dimineaţă s-au stabilit şi meciurile din sferturile de finală ale turneului olimpic: Brazilia – Columbia, Coreea de Sud – Honduras, Nigeria – Danemarca, Portugalia – Germania.

Ştirea MOMENTULUI

FCSB – Hajduk Split 2-1 în turul 3 preliminar Europa League. Gnohere, eroul roş-albaştrilor! Calificare dramatică!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×