Carousel hot news

VIDEO / Bute îl AMENINŢĂ pe Pascal: “Aşa voi cîştiga!”

Lucian Bute a postat pe o Youtube o parte a unuia dintre antrenamentele sale dinaintea luptei de duminică dimineaţă, cu Jean Pascal. Pugilistul român a discutat, în cadrul conferinţei care...
Autori: Adrian Dumitru, Ela Ivaşcă | 15.01.2014 | 13:03
VIDEO / Bute îl AMENINŢĂ pe Pascal:

Lucian Bute a postat pe o Youtube o parte a unuia dintre antrenamentele sale dinaintea luptei de duminică dimineaţă, cu Jean Pascal. Pugilistul român a discutat, în cadrul conferinţei care precedă lupta decisivă pentru Bute, despre importanţa partidei, în caz de victorie acesta putînd să intre în ring direct pentru titlul de campion la categoria semiuşoară, versiunea WBC.

Cu un onorariu asigurat de 2 milioane de euro, Lucian Bute a dezvăluit că se simte pregătit să revină în ring cu o victorie după o pauză de un an şi două luni. “M-am antrenat foarte bine, nu există absolut nimic care să mă oprească. Sîmbătă va fi un spectacol în ring, îmi doresc să câştig şi sînt convins că o voi face. Înfrângerea cu Froch mi-a afectat încrederea la acel moment, dar acum sînt la capacitate maximă şi vreau să arăt de ce sînt în stare! Pauza de 14 luni mi-a făcut foarte bine, m-am putut odihni. De 17 ani nu am mai avut o perioadă de pauză atît de lungă”, a declarat boxerul român.

VEZI VIDEO CU ANTRENAMENTUL LUI BUTE

31 de victorii (24 prin KO) şi o înfrîngere are Lucian Bute la profesionişti

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!