Video. Carlos Moya, anunţ îngrijorător: “Rafael Nadal a avut două răni de acelaşi fel. Nu e refăcut complet!”

Irina Aldea   
in Sporturi
01/04/2018, 19:26
Video. Carlos Moya, anunţ îngrijorător: “Rafael Nadal a avut două răni de acelaşi fel. Nu e refăcut complet!”

Carlos Moya şi Francisco Roig îl ajută pe Rafael Nadal să redevină cel mai puternic jucător din circuitul profesionist de tenis. Ibericul, actualmente locul 2 ATP, se antrenează la academia sa din Manacor pentru confruntarea din Cupa Davis cu Germania de săptămâna viitoare. “S-a antrenat timp de o săptămână, înaintăm puţin câte puţin, fără a face lucruri nebuneşti pentru că trebuie să iei în considerare faptul că Rafa a avut două răni de acelaşi fel, e clar că nu e refăcut în totalitate”, a declarat Carlos Moya.

“El nu este încă la 100%”, a recunoscut Moya. Antrenorul lui Nadal a mai spus că acum, accentul se pune pe Cupa Davis, pentru că Rafa va încerca să ajute echipa. “Dacă va reuşi să câştige un meci sau două, cu siguranţă asta îl va ajuta”, a mai spus Moya, referindu-se la sezonul de zgură, care ia startul pentru iberic la Monte Carlo. “Mergem înainte, Cupa Davis ne motivează, dar ştim că apoi urmează o lună şi jumătate fără pauză, o perioadă foarte importantă pentru el”, a completat Carlos Moya.

Rafael Nadal: “Sunt motivat să revin”

“Cupa Davis este o competiţie importantă, nu o pregătire pentru altceva”, a declarat Nadal într-un scurt interviu. “Să vedem cum merge de la zi la zi, dacă voi fi bine din punct de verede fizic, voi încerca să ajut echipa să câştige această confruntare cu Germania. Sunt conştient că nu am dus la bun sfârşit niciun turneu pe care l-am jucat în acest an. Dorinţa mea este să revin, evident, dar trebuie să fiu precaut. Am avut câteva luni complicate, s-au întâmplat lucruri neaşteptate, a trebuit să fiu răbdător, să mă odihnesc fără să fac absolut nimic, dar acum simt că mă antrenez la un nivel bun şi am să măresc doza în fiecare zi. Sunt motivat să revin”, a mai spus starul iberic în vârstă de 31 de ani.

Ştirea MOMENTULUI

Florin Bratu, în pericol de a fi demis? Cine ar putea să-i ia locul la Dinamo

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×