Video. Caroline Wozniacki, distracţie şi tenis în Caraibe! “Daneza a făcut valuri în Grand Cayman”

Irina Aldea   
in Sporturi
07/04/2018, 18:01
Video. Caroline Wozniacki, distracţie şi tenis în Caraibe! “Daneza a făcut valuri în Grand Cayman”

Marţi, 3 aprilie, Caroline Wozniacki a fost în Grand Cayman, cea mai mare insulă din arhipelagul din Caraibe, de care o leagă şi un contract semnat la începutul anului. Daneza profită din plin de timpul liber pe care-l mai are la dispoziţie înainte de începerea sezonului de zgură.

Wozniacki a luat parte la câteva acţiuni demonstrative, alături de mai mulţi copii. A avut chiar şi un oponent echipat cu un Flyboard – un veritabil jet pack propulsat cu ajutorul apei sub presiune. “A fost foarte distractiv. A fost multă presiune, am fost aproape de ţintă de mai multe ori şi până la urmă am nimerit-o la ultima minge. Toată lumea s-a distrat; chiar a fost un copil care a lovit ţinta la a doua încercare, chiar impresionant”, a declarat Wozniacki, potrivit caymancompass.com.

Caroline Wozniacki nu va participa la Stuttgart

Wozniacki a semnat în luna ianuarie un contract cu compania Dart, prin care a devenit pentru un an ambasadorul unui ansamblu rezidenţial denumit “Residences at Seafire”, care apare pe echipamentul de joc al danezei. “Aici e casa mea departe de casă. Iubesc să stau aici, e foarte frumos şi îmi place de fiecare dată să mă întorc. Oamenii sunt foarte prietenoşi, mâncarea e extraordinară şi plajele sunt frumoase. Ce nu e de iubit?”, a spus daneza. Pentru jucătoarea de pe locul 2 WTA urmează turneul de la Istanbul, pe care l-a ales în detrimentul celui de la Stuttgart.

Închide ×