Video. O jucătoare de top se retrage din tenis la 33 de ani! “Simt că este momentul”

Irina Aldea   
in Sporturi
10/04/2018, 11:59
Video. O jucătoare de top se retrage din tenis la 33 de ani! “Simt că este momentul”

În vârstă de 33 de ani, Casey a postat marţi un videoclip pe contul personal de Facebook prin care îşi anunţă retragerea din tenis. Dallacqua spune că a ajuns să ia această decizie pentru a petrece mai mult timp alături de partenera ei de viaţă, Amanda Judd, şi copiii acestora, Blake şi Andie.

“Este ceva la care mă gândesc de o vreme şi cu siguranţă simt că este momentul potrivit să-mi închei cariera”, a spus Dellacqua. “E momentul să petrec timp cu familia, în special acum, când copiii mei sunt mici. Este un timp preţios în viaţă şi simt că vreau să fiu acasă cu familia mea”. Dellacqua a atins maximul clasamentului mondial la simplu în septembrie 2014, atunci când a ajuns pe locul 26 în lume, dar s-a luptat cu accidentările şi s-a concentrat pe cariera sa de dublu în ultimii ani.

Casey Dellacqua, o carieră frumoasă

Casey a ajuns în şapte finale de dublu la turneele de Mare Şlem, inclusiv anul trecut, la Open-ul francez, alături de buna sa prietenă, Ashleigh Barty, dar cele două nu au reuşit să se impună în ultimul act. La simplu, cele mai bune rezultate la turneele de Mare Şlem au fost în 2008 şi 2014, atunci când a atins cea de-a patra rundă la Australian Open şi în 2014 la US Open. Sportiva din Australia se retrage din circuit fiind pe locul 9 în clasamentul de dublu.

Închide ×