Cele mai citite

VIDEO / PSG, ca şi CAMPIOANĂ! Lyon, înfrîngere SURPRIZĂ la Caen

UPDATE 19:54 / Lyon a suferit o înfrîngere surprinzătoare la Caen, 0-3. Acest eşec trimite titlul în proporţie de 99,9% la Paris, PSG fiind foarte aproape de a cîştiga al treilea titlu la...
09.05.2015 | 20:00
VIDEO / PSG, ca şi CAMPIOANĂ! Lyon, înfrîngere SURPRIZĂ la Caen

UPDATE 19:54 / Lyon a suferit o înfrîngere surprinzătoare la Caen, 0-3. Acest eşec trimite titlul în proporţie de 99,9% la Paris, PSG fiind foarte aproape de a cîştiga al treilea titlu la rînd. Cu două etape înainte de final, PSG are 6 puncte avans şi plus 7 la capitolul golaveraj.

Cel mai probabil, PSG va sărbători titlul etapa viitoare pe teren propriu cu Montpellier. 

*********************************

PSG a cîştigat cu 6-0 meciul împotriva celor de la Guingamp şi s-a distanţat la 6 puncte în fruntea clasamentului din Ligue 1 faţă de Lyon. Edison Cavani a reuşit un hattrick, Zlatan a marcat o “dublă” şi Maxwell a înscris şi el o dată. 

Ecuaţia titlului nu e rezolvată încă de parizieni, care mai au de jucat două etape în care trebuie să obţină minimum 4 puncte. Lyon poate reveni la 3 puncte de lider dacă învinge la Caen, sîmbătă, de la ora 18:00. Zlatan a fost din nou magic şi a făcut fazele meciului, reuşind goluri şi assist-uri de senzaţie.

VEZI VIDEO: 

Loading the player…
Loading the player…
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri