VIDEO. "Cazul valiza", în Spania? Ronaldo şi Ramos acuză Barcelona

Real Madrid a făcut un nou pas spre titlul de campioană în Spania, după ce a învins la Vigo, pe Celta, scor 4-1. În ciuda scorului, partida a fost mult mai complicată pentru "galactici", care au şi primit ajutor de la arbitri pentru a lua cele trei puncre.

Vedetele celor de la Real Madrid chiar au fost deranjate de opoziţia pe care au dat-o adversarii de miercuri şi nu s-au sfiit să le reproşeze acestora. Ronaldo şi Ramos au intrat în unele clinciuri cu adversarii pe această temă. La o fază la care Cristiano a simulat pentru a obţine un penalty, fără a fi sancţionat, Cabral, fundaş al gazdelor, i-a reproşat arbitrului că nu a fost la fel de indulgent cu Aspas, pe care l-a eliminat chiar înainte, chiar pentru o simulare.

"Eu nu am cerut penalty. Tu ai cerut mulţi bani. Vine valiza de la Barcelona", i-a spus Ronaldo adversarului său. Informaţia a fost publicată şi de televiziunea Movistar, care a şi dat un slow-motion în care se poate vedea ce îi spune Ronaldo adversarului său.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea toate rezultatele meciurilor din Liga Campionilor si Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:00
Europa League Viktoria Plzen - FCSB
1 EUR4.6546 lei+0,0049
1 USD3.9306 lei-0,0259
1 XAU163.2736 lei-0,0695