Fotbal international

VIDEO. Ce cadou i-a făcut Ibrahimovici soţiei sale!

Zlatan Ibrahimovic continuă să şocheze prin tot ce face, pe teren, dar şi în afara lui. După ce a declarat recent că singur nu îşi înţelege corpul şi crede că este ca un animal, suedezul...
08.01.2017 | 16:19
VIDEO Ce cadou ia facut Ibrahimovici sotiei sale
ADVERTISEMENT

Zlatan Ibrahimovic continuă să şocheze prin tot ce face, pe teren, dar şi în afara lui. După ce a declarat recent că singur nu îşi înţelege corpul şi crede că este ca un animal, suedezul a oferit un nou prilej de surprindere, făcîndu-i cadou de Crăciun soţiei sale, Helene, un tablou cu o fază de meci în care se bucură de golul marcat.

CLICK PENTRU GALERIE FOTO

Este vorba de golul înscris cu puţin înaintea sărbătorilor de iarnă în poarta lui West Bromwich Albion. Ibra execută una din săriturile sale tipice, iar coechipierul său Lingaard pare pur şi simplu speriat de saltul suedezului. Ibrahimovic a primit tabloul făcut după acel moment şi a decis că este atît de reuşit încît a decis ca acesta să fie cadoul de Crăciun pentru soţia sa, mai mare cu 11 ani decît el.

ADVERTISEMENT

Dare to Zlatan

A video posted by IAmZlatan (@iamzlatanibrahimovic) on


Ibra a şocat şi cu clipul postat pe contul de socializare, în care doar în pantaloni scurţi, reuşeşte să facă, întinzîndu-se în zăpadă conturul unui înger.

De-a lungul timpului Zlatan a oferit multe declaraţii senzaţionale. La Barcelona, singurul loc unde nu a reuşit să-şi dovedească valoarea, datorită relaţiei cu antrenorul Guardiola, a spus că Barca şi-a cumpărat un Ferrari, dar echipa merge ca un Fiat. La Paris, după ce a anunţat că va pleca, a declarat că a venit ca un erou şi a plecat ca o legendă. Iar despre sine spune că poate juca pe toate posturile, pentru că numai astfel poţi fi un jucător complet, iar o accidentare a lui Ibrahimovic reprezintă cu adevărat o mare problemă pentru clubul la care ar evolua.

ADVERTISEMENT