News

Video. Ce făcea Gheorghe Dincă, în timp ce Alexandra suna la 112. Cu cine s-a întâlnit

31.07.2019 | 08:57
Video Ce facea Gheorghe Dinca in timp ce Alexandra suna la 112 Cu cine sa intalnit

Anchetatorii au găsit imaginile surprinse de camerele din Caracal care îl arată pe Gheorghe Dincă în dimineața zilei de joi, 25 iulie. Gheorghe Dincă a fost surprins de camerele din Caracal în timp ce coboară din mașină și apoi se îndreaptă mergând pe jos spre farmacie. Câteva ore mai târziu camerele de supraveghere din caracal surprind un autoturism albastru din care coboară Gheorghe Dincă.

Cu cine s-a întâlnit Gheorghe Dincă în timp ce Alexandra suna la 112

Criminal din Caracal Gheorghe Dincă a ajuns la farmacie în jurul orei 8:40. Criminalul celor două adolescente coboară din mașină, face câțiva pași, dar se întoarce la autoturism părând că a uitat să ia ceva Apoi Gheorghe Dincă deschide portiera, rămâne câteva secunde acolo și apoi intră în farmacie. La întoarcere Dincă merge pe jos, drum care durează aproximativ două ore. Între timp Alexandar Măceșanu a reușit să găsească un telefon și să sune la 112 de 3 ori. Când ajunge acasă criminalul o suprinde pe fată vorbind la telefon și o omoară, potrivit anchetatorilor.

Mai târziu, Gheorghe Dincă este surprinse din nou de camerele de înregistrare. Puțin după ora 13:00 criminalul din Caracal coboară din mașina unui vecin. Aparatent, Dincă l-a rugat pe vecin să-l ducă până la locul unde și-a uitat propria mașină. După ce coboară din mașina albastră se duce spre autoturismul său, verifică ceva , apoi merge în spatele unui autocar parcat chiar în spatele mașinii sale. Potrivit localnicilor acolo ar fi aruncat o parte dintre bijuteriile Alexandrei, în curtea unui hotel. Dincă se întoarce la mașină și pleacă. VEZI VIDEO AICI. 

Criminalul din Caracal surprins de camere mergând la farmacie
Alexandra Măceșanu l-a trimis pe criminal la farmacie timp în care a sunat la 112. Sursa foto: stirescu.ro

Șoferul mașinii albastre, audiat de polițiști

Vecinul din Dincă, șoferul mașinii albastre a fost audiat de procurori în cazul crimelor din Caracal. Bărbatul desfășoară mai multe activități și are o tarabă în piață, potrivit unor surse din anchetă, potrivit digi24.ro. Vecinul lui Gheorghe Dincă apare alături de criminal în unele imagini surprinse de camerele de supraveghere.