News

Top 7 cele mai bune filme pe care să le vezi de Paşte: de la “Iisus din Nazaret” la “Patimile lui Hristos”

"Iisus din Nazaret" este unul dintre cele mai cunoscute filme de Paşte, însă mai sunt multe pelicule despre Mântuitor care merită văzute cu ocazia Învierii.
18.04.2020 | 15:42
Top 7 cele mai bune filme pe care sa le vezi de Paste de la Iisus din Nazaret la Patimile lui Hristos
FANATIK îți propune cele mai bune 7 filme pe care să le vezi de Paște, pe lângă Iisus din Nazaret și Patimile lui Hristos, mai ales că trebuie să stăm cât mai mult în casă în perioada aceasta.
ADVERTISEMENT

FANATIK îți propune cele mai bune 7 filme pe care să le vezi de Paște, pe lângă Iisus din Nazaret și Patimile lui Hristos, mai ales că trebuie să stăm cât mai mult în casă în perioada aceasta.

Şapte filme despre Iisus Hristos pe care să le vezi de Paşte

Cine spune că nu există și o parte bună a statului acasă? Dacă tot avem mai mult timp la dispoziție, îți propunem cele mai bune 7 filme pe care să le vezi de Paște. Alege din lista următoare ce-ți place și vizionare plăcută!

ADVERTISEMENT

1.Risen – Misterul Înălțării. Clavius, un tribun roman și prietenul său, Lucius, încearcă să afle ce s-a întâmplat cu Iisus după crucificare. În timpul călătoriei, cei doi descoperă mai multe fapte uluitoare.

2. Jesus of Nazareth – Iisus din Nazareth. Seria este cea mai populară dintre toate acele filme de Paște ce îl înfățișează pe Iisus și prezintă povestea Mântuitorului de la naștere și până la moarte și Înviere, așa cum este relatată de Evanghelii.

ADVERTISEMENT

3. Son of God – Fiul lui Dumnezeu. După ce părăsește orașul natal, Iisus are parte de tot mai mulți admiratori, care îl urmăresc în drumul său și sunt martori la mai multe miracole. Acest lucru va atrage însă și antipatia unora, care plănuiesc să-l distrugă pe Mântuitor.

Filme de Paşte despre viaţa lui Iisus Hristos

4. The Gospel of John – Evanghelia după Ioan. Pelicula imortalizează viața lui Isus, așa cum este povestită de Ioan în Evanghelie, cea de-a patra prezentată de Biblie. Merită inclusă în lista celor mai bune filme de Paște.

ADVERTISEMENT

5. The Passion of the Christ – Patimile lui Hristos. Filmul este deja un clasic, prezentând ultimele 12 ore din viața Mântuitorului, peliculă în care joacă și actrița româncă Maia Morgenstern, în rolul mamei lui Iisus.

6. The Young Messiah – Tânărul Mesia. În cadrul acestui film este prezentată povestea tânărului Iisus, ce revine în Nazareth alături de familia sa. Acesta realizează în curând că a fost trimis de Dumnezeu pe pământ pentru a salva umanitatea.

ADVERTISEMENT

7. Last Days in The Desert – Ultimele zile în deșert. Ultima recomandare din lista cu cele mai bune 7 filme de Paște îl înfățișează pe Iisus în deșert, în timp ce se roagă și se întreabă unde este Dumnezeu.

Este tentat de mai multe forțe, în încercarea de a-i corupe sufletul.

ADVERTISEMENT