VIDEO. Mesajul lui Alex Chipciu după ce a luat titlul de ziua lui

UPDATE. Alex Chipciu a postat pe o reţea de socializare un mesaj după ce a devenit campion cu Anderlecht chiar de ziua lui.

Capture

Anderlecht este noua campioană a Belgiei după ce a trecut în penultima etapă din play-off pe terenul celor de la Charleroi, scor 3-1. Alex Chipciu a fost titular şi a jucat până în minutul 77, când a fost înlocuit de Bruno. Chiar joi a împlinit 28 de ani. Nicolae Stanciu a fost rezervă neutilizată.

Gazdele au condus la pauză, după reuşita lui Bedia, dar formaţia din Bruxelles şi-a arătat clasa în actul secund. Teodorczyk a întors rezultatul, minutele 59 şi 81, iar Bruno a stabilit scorul final în minutul 87.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Capture

Jucătorii lui Anderlecht au sărbătorit titlul pe terenul celor de la Charleroi, alături de fanii care au făcut deplasarea, în timp ce şi la Bruxelles au fost tribunele pline. Suporterii campioanei au urmărit meciul decisiv pe un ecran gigant.

Rivala la titlu a celor de la Anderlecht, Club Brugge, a pierdut partida de pe terenul celor de la Oostende, scor 1-2. Dorin Rotariu a fost titular pentru oaspeţi, dar evoluţia sa a fost modestă şi a fost schimbat la pauză.

viewscnt
1 EUR4.6551 lei+0,0082
1 USD3.9650 lei+0,0236
1 XAU163.2575 lei-0,4004