VIDEO. Chipciu a zburat în Rusia şi va fi titular. Anderlecht, decimată!

Anderlecht va juca marţi, de la ora 21:30, în Rusia, cu FK Rostov, în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, iar belgienii au plecat astăzi, la prînz, spre Rusia, cu un lot serios afectat de indisponibilităţi. Chipciu a fost şi el între cei care vor forţa un rezultat favorabil în manşa tur cu Rostov.

Rene Weiler nu se va putea baza pe mai mulţi jucători care ar fi fost titulari în mod normal, iar presa din Belgia anunţă că printre jucătorii pe care tehnicianul elveţian vrea să îi trimită în teren pentru partida de marţi ar fi şi Alex Chipciu.

Patru fotbalişti importanţi nu au făcut deplasarea în Rusia. Praet, Okaka şi Deschacht sînt accidentaţi, iar Kara este suspendat. În plus, Obradovic, revenit de curînd după o accidentare, este incert, chiar dacă a făcut deplasarea spre Rusia.

În aceste condiţii, jurnaliştii de la 7sur7 anunţă că Alex Chipciu va fi printre titularii formaţiei din Bruxelles. Iată cum arată echipa lui Anderlecht, conform sursei citate:

(4-2-3-1): Roef - Appiah, De Maio, Nuytinck, N'Sakala - Defour, Dendoncker - Hanni, Tiellemans, Chipciu - Sylla. Antrenor: Rene Weiler.