News

VIDEO Client bătut de mai mulți taximetriști, la Galați. Au fost filmați când îl desfigurau cu bâtele

11.04.2019 | 15:04
VIDEO Client batut de mai multi taximetristi la Galati Au fost filmati cand il desfigurau cu batele

Un tănăr de 19 ani din Galați a fost bătut crunt de mai bine de 20 de taximetriști, care s-au îngrămădit să-l lovească foarte violent cu pumnii, picioarele și bâtele pe tânărul care venea de la petrecerea organizată chiar cu ocazia zilei sale de naștere!

Tănărul bătut crunt de taximetriști a fost și jefuit

Imaginile au fost surprinse de camerele de vederi ale unei clădiri din apropiere, iar acestea sunt de o violență incredibilă! Totul s-a petrecut în noaptea de 6 spre 7 aprilie. În noaptea de sâmbătă spre duminică, Robert şi-a aniversat ziua de naştere la un restaurant din Galaţi.

După terminarea petrecerii, în jur de ora 4.30 duminică dimineaţă, tânărul de 19 ani a chemat un taxi. Luase cu el o boxă, pe care a vrut s-o bage în portbagajul taxiului.

Tanar batut de taximetristi
Tanar batut de taximetristi a fost si jefuit

Poliția a deschis dosar penal pentru lovire şi alte violenţe, dar şi de furt şi distrugere

Pentru că nu încăpea, băiatul a trântit de câteva ori portbagajul, moment în care taximetristul l-a atenţionat că îi strică maşina. Se pare că între cei doi a avut loc un schimb de replici, aşa că şoferul de taxi a chemat ajutoare prin staţie spunând că are probleme cu un client.

În scurt timp, strada s-a umplut de taxi-uri onduse de taximetriști plini de furie. Aceștia au tăbărât pe sărbătorit și l-au pus la pământ cu lovituri violente, apoi unii s-au năpustit cu toții asupra sa cu pumnii și picioarele, ca mai apoi alții să le ia locul cu bâte! Vezi AICI video cu bătaia încasată de tânărul din Galați!

Într-un final, tânărul a reușit să fugă din mâna agresorilor săi și s-a refugiat amețit din cauza loviturilor în restaurantul unde în urmă cu câteva ore prietenii și familia sa îl sărbătoreau.

În urma incidentului, poliţia a deschis dosar penal de lovire şi alte violenţe, dar şi de furt şi distrugere. În înregistrare se vede cum, la un moment dat, în timpul bătăii, tânărului îi cade telefonul mobil pe jos, aparatul fiind luat de unul dintre taximetrişti.