VIDEO. Coleg nou pentru Andone la Depor! A dat un super gol cu Steaua pe Arena Naţională

Cadena Cope anunţă că Deportivo La Coruna îl va transfera în următoarele zile pe Ola John, 25 de ani, fotbalist care aparţine de Benfica, dar este împrumutat în Championship, Anglia, la Wolverhampton.

Ola John este văzut ca înlocuitorul perfect pentru Ryan Babbel, plecat în această iarnă în Turcia, la Beşiktaş. Negocierile pentru mijlocaşul olandez decurg destul de uşor. Wolves este gata să renunţe la el fără nici o pretenţie, în condiţiile în care acesta a prins lotul în doar două meciuri în prima parte a sezonului şi a jucat doar 27 de minute în Championship.

Steaua 0-1 Twente rezumat suntstelist.ro from SuntStelist on Vimeo.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real!! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Benfica ar vrea, de asemenea, ca fotbalistul să schimbe campionatul, pentru a prinde mai multe minute pe teren, eventual să îl vîndă la vară, cînd intră în ultimul an de contract.

Ola John a marcat un gol de generic contra Stelei, în Liga Europa, scor 1-0, pe Arena Naţională, în februarie 2012. A fost, ulterior, transferat de Benfica pentru nouă milioane de euro, dar portughezii l-au împrumutat în mai multe rînduri, la Hamburger SV, la Reading şi la Wolves.

viewscnt
1 EUR4.6536 lei-0,0010
1 USD3.9215 lei-0,0091
1 XAU162.5645 lei-0,7091