Premier League

Video. Colegi de comentariu la Liverpool – United, Jamie Carragher și Gary Neville s-au încăierat în direct la TV. ”Manchester e o echipă mică?!”

18.01.2021 | 23:53
Video Colegi de comentariu la Liverpool  United Jamie Carragher si Gary Neville sau incaierat in direct la TV Manchester e o echipa mica
ADVERTISEMENT

Colegi de comentariu la meciul Liverpool – Manchester United, fostele glorii Jamie Carragher și Gary Neville s-au încăierat în direct la TV, cei doi contrându-se serios pe valoarea formației pregătite de Ole Gunnar Solskjaer.

Cele două formații au încheiat la egalitate, scor 0-0, derby-ul disputat în etapa a 19-a din Premier League și în urma căruia ”diavolii roșii” au rămas lideri în clasament.

ADVERTISEMENT

Așteptat cu nerăbdare mare meci al weekend-ului din Anglia a lăsat de dorit, spectacolul de pe Anfield Road fiind anulat de miza uriașă a întâlnirii.

Jamie Carragher și Gary Neville s-au certat la TV după Liverpool – Manchester United

Chiar dacă jucătorii au dezamăgit, derby-ul Liverpool – Manchester United a avut sare și piper în studiourile TV, acolo unde fostele legende ale celor două cluburi, Jamie Carragher și Gary Neviile au discutta pe un ton aprins și chiar au părut că se ceartă la un moment dat.

ADVERTISEMENT

După ani buni în care nu a avut acces la bătălia pentru titlu, Manchester United visează cu ochii deschiși în acest sezon în care lupta pare mai deschisă decât oricând. Trupa lui Solskjaer are două puncte peste rivala City și peste Leicester, trei mai mult decât Liverpool și patru față de Tottenham.

Toate această situație a înfierbântat lucrurile în Insulă și de aici a pornit și scandalul dintre Carragher și Neville. ”Credeam că Liverpool vor ieși și vor ataca precum niște animale. Credeam că vor face mai multe lucruri periculoase, că vor fi mai feroce”, a început fostul fundaș de la Manchester United.

ADVERTISEMENT

”Totuși, cred că această echipă a lui United nu e pregătită. În urmă cu șapte săptămâni antrenorul era dat afară, jucătorii erau și ei pe pas de plecare, Raiola deja începuse să vorbească de Pogba. Lucrurile astea erau peste tot și era o nebunie”, a mai spus Gary Neville.

”Nu sunt de acord cu nimic din ce spune el!”, a venit imediat răspunsul lui Carragher. ”Cu nimic?”, s-a întrebat Neville, iar dialogul pe un ton ironic a continuat: Carragher: ”Nu!”, Neville: ”Mulțumesc!”

ADVERTISEMENT

Finalul discuției aprinse i-a aparținut lui Jamie Carragher: ”Manchester United e unul dintre cele mai mari cluburi din lume. Nu trebuie să fii un campion să simți ceva într-un meci. Vorbești de parcă Manchester United ar fi un club mic. Este Manchester United, unul dintre cele mai mari cluburi din lume”.

Carragher și Neville, show în tribune la Liverpool – Manchester United

Cei doi mari fotbaliști au comentat meciul de pe Anfield Road pentru postul Sky Sports, iar imaginile cu cei doi trăind la maximum jocul au făcut înconjurul lumii. Aflați la câtyeva scaune unul de celălalt, Carragher și Neville nu și-au putut ascunde frustrările și dezamăgirile în timpul întâlnirii.

În momentul în care Liverpool a ratat o ocazie mare, Carragher și-a pus mâinile la față, în timp ce Neville a răsuflat ușurat. Apoi, la una dintre șansele celor de la United, fostul jucător al ”diavolilor” s-a enervat de ratare, în timp ce fosta glorie a ”cormoranilor” a zâmbit ușurat.

Jamie Carragher și Gary Neville au avut câteva contre și de-a lungul carierelor de fotbaliști, atunci când Liverpool se afla mai întotdeauna în urma rivalei Manchester United. Interesant este însă faptul că niciunul nu a fost eliminat și nu a marcat niciun gol în derby-ul campionatului englez, acolo unde Neville a văzut de 4 ori cartonașul galben, iar Carragher a fost avertizat de 11 ori.

  • 13 victorii, 4 remize și 9 înfrângeri, acesta este bilanțul lui Gary Neville în confruntările cu Liverpool
  • 13 victorii, 4 remize și 16 înfrângeri, acesta este palmaresul lui Jamie Carragher în confruntările cu Manchester United
ADVERTISEMENT