VIDEO. Atletico National a cîştigat Copa Libertadores! Succes după aproape 3 decenii

Marian Popovici   
in STIRI INTERNATIONALE
28/07/2016, 11:28
VIDEO. Atletico National a cîştigat Copa Libertadores! Succes după aproape 3 decenii

Atletico National e noua campioană a Americii de Sud. Echipa columbiană a învins în ultimul act cu 2-1 la general formaţia din Ecuador, Independiente del Valle.

În meciul retur, Atletico a cîştigat cu scorul de 1-0 prin golul lui Miguel Borja din minutul 9. În tur, scorul a fost 1-1. Atletico National ia Copa Libertadores după o pauză de 27 de ani.

Primul trofeu a fost obţinut de columbieni în anul 1989. Cu acest succes, Atletico s-a calificat la Campionatul Mondial al Cluburilor, care se va desfăşura în luna decembrie. Acolo s-au mai calificat Real Madrid, campioana Europei, şi campioana Americii de Nord şi Centrale, America de Mexico.

Atletico National e singurul club din Columbia care a cîştigat de două ori Copa Libertadores.

VEZI VIDEO:


Ştirea MOMENTULUI

Virgil Postolachi a obţinut cetăţenia română! Prima reacţie a tatălui său

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×