VIDEO / COŞMAR! Au RATAT promovarea în Primera Division în minutul 90! Fanii au înnebunit

Marian Popovici   
în STIRI INTERNATIONALE
08/06/2015, 08:39
VIDEO / COŞMAR! Au RATAT promovarea în Primera Division în minutul 90! Fanii au înnebunit GALERIE FOTO

Ultima etapă din Segunda Division a fost hotărîtoare pentru stabilirea celei de a doua promovată direct în Primera. Betis şi-a asigurat promovarea în urmă cu două etape şi juca pe teren propriu cu Gijon, echipa care se lupta cu Girona pentru locul 2. 

Avantajată era Girona, care avea două puncte în plus şi un meci cu Lugo, în care 3 puncte îi aduceau promovarea. Gijon nu a avut probleme pe terenul lui Betis şi a cîştigat cu 3-0, mai ales că echipa din Sevilla avea deja obiectivul îndeplinit. Însă meciul de la Girona a fost unul de coşmar pentru gazde. Lugo nu mai avea nici un obiectiv şi părea să fie o formalitate, mai ales că gazdele au deschis scorul prin Sandaza în minutul 44.

Girona a controlat meciul pînă în minutul 90. Atacantul lui Lugo, Caballero a avut o lovitură de cap imparabilă şi scorul devenea 1-1, scor la care gazdele au picat pe locul 3. În ciuda atacurilor disperate din prelungiri, Girona a încheiat pe locul 3 şi a pierdut promovarea directă în La Liga, de care a profitat Gijon.

VEZI VIDEO: 

Nu e totul pierdut pentru Girona, care mai are o şansă la promovare din play-off, unde se bat 4 echipe. În prima semifinală, Girona se bate cu Zaragoza, iar a doua semifinală e cea dintre Las Palmas şi Valladolid. Cîştigătoarele vor juca finala pentru promovare.

Clasament Segunda Division: 

seg

Închide ×