News

Video. Angajatul unui bâlci din Suceava, înjunghiat mortal. Criminalul, supărat că i s-au cerut bani pe bilet

Crimă de neînțeles în parcarea mall-ului din Suceava. Un angajat al unui bâlci a fost înjunghiat mortal de un individ care a refuzat să plătească joaca la aparatul de box.
25.06.2022 | 20:37
Video Angajatul unui balci din Suceava injunghiat mortal Criminalul suparat ca i sau cerut bani pe bilet
Crimă la bânci, în Suceava. Bărbat înjunghiar după o ceartă de neînțeles. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

La crimă au asistat terifiați zeci de oameni veniți să se distreze. Scenele filmate în parcul de distracții din Suceava arată un bărbat care zace într-o baltă de sânge, întins pe jos în mijlocul oamenilor adunați în jurul său.

Crimă la bâlci în Suceava, din cauza unui aparat de box

Bărbatul a fost înjunghiat în abdomen și câțiva oameni încearcă să-i acorde primul ajutor, în timp ce alții cer ajutorul Poliției, înainte ca un trecător să sune la Salvare. Din păcate, deși a fost transportat la spital, bărbatul nu a mai putut fi salvat.

ADVERTISEMENT

Victima, în vârstă de 37 de ani, era un bărbat angajat al unui aparat de la bâlciul sucevean. Criminalul făcea parte dintr-o gașcă care în fiecare seară venea la bâlci pentru a beneficia de un aparat de box, pe gratis. Imagini VIDEO pot fi urmărite AICI.

Obișnuiți să fie lăsați să joace gratis, agresorii au devenit irascibili când li s-au cerut bani, astfel că au scos cuțitul și au înjunghiat oamenii la întâmplare. Agresorul, originar din comuna Șchecia, a fugit cu o mașină, însă a fost găsit și adus în arest. Ulterior, bărbatul a ajuns la spital pentru că ar fi fost lovit în arest.

ADVERTISEMENT

”În cursul dimineții a fost adus și presupusul agresor care declara că a fost lovit în cursul nopții, dar nu s-a identificat nicio leziune care să necesite internarea și a plecat însoțit de poliție”, a explicat medicul Dan Teodorovici, potrivit Observatornews.ro.

Suspectul are 26 de ani și își va petrece noaptea după gratii. ”Am stat aseară până la ora 4 la Poliţie să-l identifice după camere. La 6:30 am auzit că l-au prins. Spune că nu e el.

ADVERTISEMENT

Că nu a dat el cu cuţitul. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat”, a explicat Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Judecătorii vor decide dacă bărbatul va rămâne după gratii cel puțin 30 de zile, după fapta sa.

ADVERTISEMENT
Tags: