Sporturi

VIDEO Croatia – Danemarca LIVE TVR în optimile Campionatul Mondial 2018. Vezi meciul ONLINE

01.07.2018 | 12:00
VIDEO Croatia  Danemarca LIVE TVR in optimile Campionatul Mondial 2018 Vezi meciul ONLINE

VIDEO Croatia – Danemarca LIVE TVR in optimile Campionatul Mondial 2018Croaţia – Danemarca este al doilea meci al zilei şi a patra optime de finală. Partida se va juca pe 1 iulie, pe Stadionul Nijni Novgorod, arenă cu o capacitate de 44.899 de locuri, care a mai găzuit deja patru partide din grupe la acest turneu final, Suedia – Coreea de Sud, Argentina – Croaţia, Anglia – Panama şi Elveţia – Costa Rica.

VEZI AICI VIDEO CROATIA – DANEMARCA LIVE TVR in optimile Campionatul Mondial 2018. Vezi meciul ONLINE

Croaţia a câştigat grupa D

cu maximum de puncte, din care au mai făcut parte Argentina, Nigeria şi Islanda. Croaţia s-a impus în meciul inaugural cu Nigeria, scor 2-0, au bătut Argentina lui Lionel Messi într-un meci spectaculos, cu goluri frumoase şi erori usturătoare. Naţionala din Argentina a cedat la scor de neprezentare, iar Modric a făcut spectacol. În ultimul meci din grupă, Croaţia s-a impus cu scorul de 2-1 în faţa Islandei.

Starul argentinian, Lionel Messi, se luptă pentru balon
Lionel Messi se le luptă pentru balon

 

Croaţia – Danemarca LIVE TEXT, minut cu minut la Campionatul Mondial 2018

VIDEO Croatia – Danemarca LIVE TVR in optimile Campionatul Mondial 2018. 

A fost prilej de glume şi ironii pe internet după ce portarul Argentinei, Willy Caballero, le-a făcut cadou victoria croaţilor. Jurnaliştii au pus la zid naţionala lui Lionel Messi: “Catastrofă în faţa Croaţiei! Argentina a decepţionat”,“Cavalerii suferinţei”, “Horror Caballero”, “Argentina în ruine”, au fost câteva din titlurile piesei străine. “Gafa lui Caballero a dat startul umilinţei”, au notat cei de la The Sun. “Croaţia este magnifică! Argentina, înfrângere istorică! Messi are nevoie de un miracol”, au scris italienii de la La Gazzetta dello Sport. “Croaţia calificată, Argentina pietrificată”, au scris cei de la L’Equipe.

Starul argentinian, Lionel Messi, se luptă pentru balon
Lionel Messi se le luptă pentru balon

Croaţia – Danemarca LIVE STREAM, în optimi la CM 2018

Şi brazilienii au râs de naţionala din Argentina şi chiar au inventat un cântec prin care au vrut să-l ironizeze pe starul Barcelonei după ce a fost învins de naţionala Croaţiei:

 

VIDEO Croatia – Danemarca LIVE TVR in optimile Campionatul Mondial 2018

VIDEO Croatia – Danemarca LIVE TVR in optimile Campionatul Mondial 2018. Danemarca s-a calificat în optimile

acestui mondial, după ce au terminat pe locul doi în grupa C, din care au mai făcut parte Franţa, Peru şi Australia. Franţa a câştigat grupa cu 7 puncte acumulate, în timp ce danezii au ajuns în această fază cu o victorie şi două egaluri. Danemarca a început cu dreptul acest turneu final, după ce s-au impus cu scorul de 1-0 în faţa naţionalei din Peru, după care a remizat cu Australia, 1-1, şi cu Franţa 0-0.

Jucătorii Danemarcei protestează la CM
Jucătorii Danemarcei, la marginea terenului

Croaţia – Danemarca LIVE cote la pariuri CM 2018

Croaţia

şi Danemarca s-au întâlnit de cinci ori până acum, înregistrându-se două victorii ale Croaţiei, (3-0 în 1996 şi 2-1 în 2004)două ale Danemarcei (3-1 în 1997, 1-0 în 1999) şi o remiză, scor 1-1, în 1997.

Croaţia este cotată de casele de pariuri cu 1.40 la calificare, în timp ce danezii au 3.00. O remiză după cele 90 de minute este cotată de bookmakeri la 3.35. Partida Croaţia – Danemarca se va disputa duminică, 1 iulie, de la ora 21:00, şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.