News

Video cu un român care susţine că este fiul Prinţului Charles, devenit viral. Bărbatul strigă în faţa Palatului Buckingham: „Father, help!”

Un clip video cu un român care susține că este fiul Prințului Charles a devenit viral. Bărbatul strigă în fața Palatului Buckingham: „Father, help!"
29.06.2021 | 09:51
Video cu un roman care sustine ca este fiul Printului Charles devenit viral Barbatul striga in fata Palatului Buckingham Father help
Video cu un român care susţine că este fiul Prinţului Charles, devenit viral. Bărbatul strigă în faţa Palatului Buckingham: „Father, help!" Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Filmulețul are doar 34 de secunde și a fost distribuit pe rețelele de socializare. Sute de mii de oameni l-au vizionat până în acest moment.

Bărbatul s-a filmat în fața Palatului Buckingham în timp ce îl strigă pe cel despre care spune că i-ar fi tată biologic, prințul Charles. Românul spune că vrea să fie recunoascut de acesta.

ADVERTISEMENT

Video cu un român care susţine că este fiul Prinţului Charles, devenit viral. Bărbatul strigă în faţa Palatului Buckingham: „Father, help!”

 

„Am acte doveditoare cu ADN cum că eu aş fi fiul prinţului Charles. Pentru că acum 49 de ani, la Sighişoara, prinţul Charles a avut o relaţie amoroasă cu maică-mea, a lăsat-o însărcinată şi nu a vrut să mă recunoască niciodată”, spune acesta.

„Şi acum am venit aici la castel pentru a-mi cere drepturile ca fiu, să mă recunoască ca fiu. Father, father! Papa! Help, help!”, a strigat el.

ADVERTISEMENT

Mai mult de 326.000 de mii de oameni au urmărit acest clip în 17 ore de la distribuire. Câteva mii dintre ai eu reacționat sau comentat imaginile.

Potrivit unor informații, individul este un comediant, faimos pe Tik Tok. Internauții au susținut că filmulețul este făcut intenționat pentru a amuza lumea.

ADVERTISEMENT

Clipul video și-a atins obiectivul. Comentariile oamenilor au fost dintre cele mai amuzante.

Cum au reacționat internauții

Românul care îl strigă pe tatăl său, care susține că ar fi chiar prințul Charles, a făcut furori pe Facebook. Clipul a ajus pe mai multe grupuri.

Reacțiile celor ce au vizualizat momentul au fost dintre cele mai diverse. Unii oameni s-au amuzat, iar alții au fost de părere că omul are probleme psihice.

ADVERTISEMENT

„Din cauza ăstuia acum o să ne ceară când mergem în Anglia nu doar teste de COVID, ci şi teste de IQ, ADN și adeverință de la medicul psihiatru că nu ne are în evidență,” a comentat unul din oamenii care au văzut postarea.

„Cum a făcut ADN-ul? A smuls trei fire de la Charles și a fugit direct la test cu ele? Sau cum a făcut? Doamne ferește! Mulți dezlegați mai umblă liberi printre noi,” a spus o femeie. Alte persoane au explicat că omul este un comediant, iar clipul este realizat cu intenția de a provoca amuzamentul oamenilor.

ADVERTISEMENT