Life

Video. Cum arată casa lui Nicu Gheară din Kitzbuhel. Decorații de poveste de Crăciun

25.12.2020 | 21:40
Video Cum arata casa lui Nicu Gheara din Kitzbuhel Decoratii de poveste de Craciun
Video. Cum arată casa lui Nicu Gheară din Kitzbuhel. Decorații de poveste de Crăciun. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Nicu Gheară își petrece sărbătorile alături de familie în casa din Kitzbuhel, Austria, pe care a decorat-o mai ceva ca în basme. Fostul jucător de fotbal are parte de liniște și pace de Crăciun, pe care îl petrece în casa visurilor sale. 

Cum toți și-au decorat casele cu tot felul de decorațiuni, Nicu Gheară nu s-a lăsat mai prejos și a avut grijă ca a lui să fie desprinsă din poveștile de iarnă. Mai mult, priveliștea este una de vis datorită ninsorii care nu se mai oprește.

ADVERTISEMENT

Nicu Gheară s-a fotografiat alături de soția lui, Mihaela Gheară, lângă bradul de Crăciun, pe care l-au ornat așa cum au știut mai bine.

Video. Cum arată casa lui Nicu Gheară din Kitzbuhel. Decorații de poveste de Crăciun

Nicu Gheară are parte de niște sărbători de poveste anul acesta, pe care le petrece la casa lui din Kitzbuhel, Austria, plină de decorațiuni de poveste.

ADVERTISEMENT

Fostul jucător de fotbal le-a arătat urmăritorilor săi câteva imagini de colecție cu locuința sa impunătoare. În plus, Crăciunul și felul în care și-a ornat casa s-au potrivit perfect cu tabloul de iarnă de afară, unde ninge abundent.

„Vă dorim Crăciun Fericit și multă sănătate!”, a scris acesta în descrierea unei imagini alături de soție. Fotografiile din casa lui Nicu Gheară pot fi văzute în videoclipul de mai jos. Urmăritorii au transmis numeroase urări de Crăciun pentru el și restul familiei. Unul dintre comentarii îi aparține Ralucăi Bădulescu, jurata de la „Bravo, ai stil”: „Crăciun fericit alături de întreaga familie, sărbători frumoase vă dorim din toată inima ❤️🙏🏻🎄💫”, a scris aceasta.

ADVERTISEMENT

Cine este Nicu Gheară

Nicu Gheară este un fost jucător profesionist de fotbal. A fost legitimat la echipa FC Rapid București și a debutat în diviza A ca atacant. Meciul care i-a marcat debutul a avut loc pe 16 iunie 1984, între Rapid București – FC Argeș (scor 0-0) și a adunat doar trei prezența în prima ligă.

A organizat mai multe evenimente mondene, cum ar fi „Summer Fashion Festival” sau „Gala fotbalului românesc” și a oferit sponsorizare unor vedete de la Hollywood care au venit în România.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Nicu Gheară este nașul de cununie al fotbaliștilor Adrian Mutu și Gabriel Tamaș.