News

Video. Cum arată Roman Abramovich la prima apariție publică după ce ar fi fost otrăvit

Roman Abramovich a fost surprins, marți, la masa negocierilor de pace a delegațiilor ucrainene și ruse de la Istanbul. Este prima apariție publică a omului de afaceri după ce ar fi fost otrăvit.
29.03.2022 | 12:19
Video Cum arata Roman Abramovich la prima aparitie publica dupa ce ar fi fost otravit
ADVERTISEMENT

Marți, la Istanbul, au loc noi negocieri pentru pace între Rusia și Ucraina. La discuții participă și Roman Abramovich, un personaj care se poate dovedi extrem de important.

Roman Abramovich, prima apariție publică după ce ar fi fost otrăvit

Roman Abramovich participă la negocierile de pace dintre delegațiile ucrainene și ruse care au loc marți, 29 martie, la Istanbul. Este prima apariție publică a fostului patron de la Chelsea după ce s-a scris că acesta a avut simptomele unei presupuse tentative de otrăvire.

ADVERTISEMENT

Oligarhul a fost fotografiat la negocierile din Turcia, acolo unde ambele părți au purtat primele lor discuții față în față din ultimele două săptămâni.

Imaginile video postate pe rețelele de socializare îl arată pe Abramovich vorbind cu delegații. Separat, într-o poză, omul de afaceri apare întreținându-se cu președintele turc Recep Tayipp Erdogan.

ADVERTISEMENT

Abramovich, prezent și la negocierile din Belarus

Despre Roman Abramovich s-a scris că ar fi luat parte și le negocierile ruso-ucrainene de pe 28 februarie, din Belarus.

Afaceristul rus care s-a retras de la conducerea lui Chelsea ar fi fost contactat de ucraineni pentru a veni la negocieri şi să încerce să ajute la încheierea unui tratat de pace.

ADVERTISEMENT

Cu o avere impresionantă, de peste 12 miliarde de dolari, Abramovich este considerat un bun prieten al lui Vladimir Putin. Cei doi au luat parte la mai multe evenimente şi au apărut zvonuri că ar avea o relaţie foarte bună.

La finele lui februarie, purtătorul de cuvânt al lui Chelsea declara că omul de afaceri încearcă să ajute la negocierea unui tratat de pace între ţara sa natală şi Ucraina, scrie Dailymail.co.uk.

ADVERTISEMENT

”Pot confirma că Roman Abramovich a fost contactat de partea ucraineană pentru a oferi sprijinul în atingerea unei rezoluții pașnice și că de atunci a încercat să ajute. Având în vedere ce este în joc, vă rugăm să înțelegeți de ce nu am comentat nici situația ca atare, nici implicarea sa”, a fost declaraţia oficială făcută de clubul londonez.

Roman Abramovich a prezentat simptomele unei tentative de otrăvire

Implicat în negocierile dintre Rusia și Ucraina, Roman Abramovich ar fi fost victima unei presupuse otrăviri care ar fi avut loc la începutul lunii martie, au anunțat cei de la Wall Street Journal.

Alături de miliardarul rus, și o parte dintre cei care au participat la negocieri au acuzat mai multe simptome care corespund otrăvirii, precum ochi roșii, dureri și probleme ale pielii de pe față și de pe mâini. Mai multe detalii, AICI.

ADVERTISEMENT