VIDEO. Guardiola nu e mulţumit! City nu a convins în amicalele verii

Manchester City, viitoarea adversară a Stelei în faza play-off a Ligii Campionilor, a bifat primele două meciuri ca antrenor al lui Manchester City, două super amicale, contra lui Bayern Munchen şi Borussia Dortmund. Nu a convins pînă acum şi a marcat un singur gol.

Debutul lui Pep Guardiola la City a fost chiar împotriva fostei formaţii, pe Alianz Arena, pe propriul teren, pe 20 iulie, în cadrul International Champions Cup. Singurul gol al partidei a fost marcat de Ozturk, în repriza a doua.

Capture

A doua partidă pentru Guardiola la Manchester City s-a disputat tot împotriva unei formaţii din Germania, vicecampioana Bundesligii, Borussia Dortmund. A fost 1-1. Aguero a marcat singurul gol al "cetăţenilor, iar Dortmund a egalat la ultima fază, prin Pulisic. City s-a impus la lovituri de departajare, dar Guardiola a recunoscut după meci că echipa sa mai are nevoie de timp pentru a ajunge la cel mai înalt nivel.

Capture2

Pînă la meciul tur contra Stelei, Manchester City mai are programate două meciuri tari. Un amical contra lui Arsenal, duminică, de la ora 20:00, în Suedia, şi primul meci din noul noul sezon din Premier League, contra lui Sunderland, pe 13 august, de la ora 19:30. Între meciurile contra Stelei, City va avea o deplasare deloc facilă, pe terenul lui Stoke, iar după returul de pe Ettihad va primi vizita lui West Ham.