News

Video. Cum petreceau clanurile din Rahova înainte de răfuiala de Paște. Poliția, amenințată pe Facebook. 9 dintre bătăuși, reținuți

20.04.2020 | 09:58
Video Cum petreceau clanurile din Rahova inainte de rafuiala de Paste Politia amenintata pe Facebook 9 dintre batausi retinuti
ADVERTISEMENT

Răfuială de Paște în cartierul Rahova din București. Între localnici, care au ieșit pe străzi să petreacă, și forțele de ordine, chemate să păstreze ordinea, a izbucnit un uriaș scandal.

Cum petreceau clanurile din Rahova înainte de răfuiala de Paște

Incidentele grave din Rahova s-au petrecut după ce mai multe persoane au ieșit în stradă să celebreze prima zi de Paște cu muzică și dansuri. Un martor a sunat la poliție, iar oamenii legii și jandarmii din București au intervenit rapid.

ADVERTISEMENT

Cu aproximativ o oră înainte ca ”party-ul” să fie distrus de forțele de ordine, din imaginile postate pe un site de socializare se observă cum petrecăreții se distrau la grătar.

În imagini se observă cum petrecăreții amenințau că în cazul în care polițiștii îndrăznesc să intervină, îi vor ataca violent, lucru care s-a și întâmplat ulterior.

ADVERTISEMENT

“Să-nnebunesc dacă nu vine jandarmeria, îi răsturnăm. M-am jurat pe copii mei. Eu cu frații mei, și cu nepoții mei!

Cum vine prima mașină, cum îi răsturnăm. Așteptăm Poliția! Revoluție! Revoluție!”, se aude pe filmare unul dintre petrecăreți, conform Observator News.

ADVERTISEMENT

VIDEO CU PETRECEREA DIN RAHOVA

9 dintre bătăuși, reținuți de poliție

Imediat după ce au ajuns la locul evenimentului, polițiștii au tras mai multe focuri de armă și au folosit și gaze lacrimogene, fără ca vreo persoană să fie rănită.

Nu au fost răniți, dar au fost arestați. Conform sursei citate mai sus, 9 persoane au fost reținute după conflictul din Sectorul 5 al Capitalei, care a impus duminică folosirea armamentului de către poliţişti.

ADVERTISEMENT

”În urma evenimentului petrecut la data de 19 aprilie a.c., au fost reţinute 9 persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, urmând a fi prezentate magistraţilor cu propunere legală.

La această oră audierile continuă, urmând a reveni cu noi detalii în acest caz în funcţie de activităţile de cercetare penală desfăşurate”, a anunţat luni dimineață Poliţia Capitalei.

ADVERTISEMENT