News

Video incredibil! Angelina Jolie, dependentă de heroină

"The National Enquirer", o publicaţie americană, a făcut dezvăluiri incredibile despre Angelian Jolie, oferind publicului o filmare de 16 minute cu vedeta în ipostaze nemaivăzute până acum....
Autor: Ionuţ Cataramă | 09.07.2014 | 11:02
Video incredibil! Angelina Jolie, dependentă de heroină

“The National Enquirer”, o publicaţie americană, a făcut dezvăluiri incredibile despre Angelian Jolie, oferind publicului o filmare de 16 minute cu vedeta în ipostaze nemaivăzute până acum.

“The National Enquirer” a publicat un interviu cu fostul dealer al actriţei Angelina Jolie, Franklin Meyer, care o “aproviziona” cu heroină şi cocaină. Bărbatul a povestit cum se desfăşurau întâlnirile cu Angie şi a dat publicităţii o înregistrare de 16 minute în care aceasta pare drogată.

Angie îmi era clientă de mai mulţi ani. Îi vindeam cocaină şi heroină. Odată, m-a sunat şi m-a chemat la ea acasă. Ăsta era felul ei de a-mi cere droguri. Abia cumpărasem o cameră video şi am decis să o iau cu mine“, a povestit bărbatul de 68 de ani.

Când am ajuns, i-am dat drogurile şi mi-a dat nişte bani. Era trasă la faţă şi avea urme de ace pe braţe“, a mai spus el.

Meyer susţine că actriţa era conştientă de prezenţa camerei de înregistrat, dar nu părea că o deranjează.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!