Video. A apărut de nicăieri şi a învins tot ce i-a apărut în cale! Danielle Collins, semifinalista surpriză de la Miami Open

Irina Aldea   
in Sporturi
29/03/2018, 10:25
Video. A apărut de nicăieri şi a învins tot ce i-a apărut în cale! Danielle Collins, semifinalista surpriză de la Miami Open

Danielle Collins, 93 WTA a învins-o, în mod surprinzător, pe Venus Williams, 8 WTA, scor 6-2, 6-3, şi s-a calificat în semifinalele turneului Premier Mandatory de la Miami. A salvat 4 din cele 5 mingi de break avute de numărul 8 WTA şi a reuşit să câştige peste 66% din mingile jucate pe primul serviciu. În pofida unui procentaj ridicat al primului serviciu, 72 la sută, Venus nu a reuşit să ţină aproape şi a cedat în 89 de minute, scor 2-6, 3-6. Collins o va înfrunta în semifinale pe câştigătoarea de la Roland Garros, Jelena Ostapenko. În cealaltă semifinală se vor înfrunta Viktoria Azarenka şi Sloane Stephens.

Danielle Collins face cel mai bun turneu din carieră. Americanca a fost nevoită să treacă de calificări înainte de a o învinge fără drept de apel pe Irina Begu, scor 6-1, 6-1, în turul inaugural al turneului de la Miami. Parcursul incredibil a continuat cu eliminarea lui CoCo Vandeweghe şi Donna Vekic. În optimi a eliminat campioana olimpică de la Rio, pe Monica Puig, aseară, pe Venus Williams, idolul ei din copilărie. De asemenea, Collins a strâns până acum o sumă uriaşă la Miami, 327, 965 de dolari, ea obţinând în toată cariera 305, 385 de dolari.

Danielle Collins: “E un moment special”

Danielle Collins a fost foarte emoţionată la finalul partidei, realizând imediat ce a reuşit să producă.  “Am idolatrizat-o toată viaţa mea. Acesta este un moment special. Încerc doar să-l trăiesc la maximum”, a spus americanca în vârstă de 24 de ani la interviul acordar imediat după meci.

Închide ×